# Helg (hasby)

sunny day

heiåhopp!Skikkelig fin vær idag!Glemte selfølgelig kameraet mitt igår så det bli ikke noen bilder desverre, men gøy var det å gå i tog!Senere idag skal jeg på stadion sammen med noen og spille fotball.Jeg synes det er kjempe koslig når det er sol og varmt ute.Men blogges!


Ikke jeg som har tatt.

Er det sol hos dere?

 

Levert telefonen

hei!Idag har jeg vært å levert inn telefonen min for mikrofonen funker ikke.Så har jeg og thea vært ute og solgt lodd, men fikk nesten ingen å kjøpe så må vell prøve imorgen også.Så har jeg bare vært hjemme og gjort INGEN verdens ting!!skulle egentlig bli med på steinkjer idag, men giddet ikke for vi skulle ikke på shopping og da er det ikke morsomt og bli med.


Webkamerabilder..

Imorgen skal jeg bli med i vømmeltoget så skal kanskje få til å ta noen bilder.Håper det ikke blir så kjempe lenge at jeg får tilbake xperian min.For jeg gidder ikke å ha den shit telefonen der noe lenge.

Hvilken telefon har du?

God Morgen

heia! Inatt har jeg nestn ikke sovet noe, for sengen var jo drit hard!Jeg har jo drit vondt i ryggen og overalt.Så jeg stidde opp klokken åtte.Det hørres ut som alle skal på TA-cup idag, men er jeg den eneste som ikke skal? Jeg går på fotball men idag ville jeg ikke bli med.Men nå skal jeg bare slappe av så kommer det sikkert flere blogginnlegg senere idag!Skal du på TA-cup idag?

Filmkveld

heia!Idag har jo jeg og thea vært på butikken å kjøpt ben & jerry's is!Smakte den istad og den var god men veldig søt.Kjøpte smaken brownie og sjokolade.Men nå skal jeg og thea se flightplan så vi blogges imorgen!
Kjedelig innlegg men det er bare sånn fort innlegg.

Har du ben & jerry's is ?

 

Ny header!

Heia!Nå har snille, søte thea laget ny header til meg,Ble kjempe fornøyd! Love it ♥Men nå skal jeg og thea på butikken og kjøpe ben & jerry's is! Har aldri smakt det, men dere får sikkert resultatet senere ikveld!Hva synes du om headeren?

http://tjss.blogg.no

Dagen så langt

heia!

Dagen til jeg og thea har egentlig vært veldig kjedelig, var en tur på lekeplassen og sånt.Etterpå dro vi på besøk til silje og besøkte hun, så har vi ikke gjort noe mere.Søskenbarnet mitt kommer klokken 3 idag, så ikveld skal vi spise taco og sånt!Så skal jeg sikkert ut snart igjen.Hva skal du idag ?

Ute

heihei !

Jeg er sykt glad for jeg ikke skal på skole imorgen ! tenkte ikke over at jeg hadde fri heller jeg :P akkurat nå har jeg kommet hjem fra ballbingen , var der i 3 timer tror jeg sammen med masse folk.Kjempe gøy var det der , for jeg og silje måtte jo ut en tur siden vi har sittet inne idag og kopet på dataen så jeg tenkte vi kunne ut en tur også.forresten glemte helt å fortelle at snille thea http://tjss.blogg.no hadde laget design + header til meg ! ble så fornøyd , hun er drit flink !♥ så dere må stikke innom en tur og kommentere (Y)


jeje..

Har du vært ute ?

♥ Hannah

Kjedelig

Hei !

Vi sitter fortsatt i senga til silje å koper framfor to dataer.Vi aner ikke hva vi skal gjøre , men det er jo ikke så mye å gjøre heller da , for det regner jo ute ! været snur sg veldig fort. igår stripet jeg håret å jeg tenkte kanskje jeg kunne legge det ut på bloggen Vil dere det ? stripet det blondt da , så nå har jeg klippet meg og stripet håret til 17.mai , det er jo bare 2 dager igjen , tiden går fort !Haha , det der var artig ♥ bildet er tatt i fjor når jeg var i amerika , skal dit i år ogsåå ♥

Kjeder du deg ?

♥ Hannah

hits