# Hverdag (hasby)

Kråksjø turen

heia! Kråksjøen turen gikk jo bra den, når vi skulle dit gikk jeg sammen med noen folk!Alle ble gale av oss for jeg og siri snakket hele tiden så de ble ganske leie av oss, for det tar ca.1 time og gå dit og på den timen snakket jeg og siri.De siste kilometerne hadde jeg dritt vondt i ankelen så da måtte jeg bare holde ut helt til vi kom fram til hytta.Alle sammen var kjempe klare når vi hadde kommet fram, så når vi kom inn satt vi oss i stolene og spilte kort og forskjellig og det har vi gjort nesten hele tiden.Har også bilder til dere, når jeg sa at jeg skulle ta bilder sa de andre: åhh, hannah du trøng itj å ta bilda tå allt shøø! haha, men jeg gjorde det jeg.Vi la oss klokken halv 1 og stidde opp klokken halv 6.Veldig tidlig men det var noen som begynte og tenne bål, for vi frøs ihjel.Det var faktisk litt snø der også så jeg akte meg noen turer, haha!Men jeg gidder ikke å fortelle ALLT!


Camilla


Søt ♥

Berit og Siri♥

.....Søte melinaa♥


Utsikten


Ut på tur!

Gjengen jeg gikk sammen med

FRAMME!

MegKjeksen min, kjedet meg litt...


Kveldstur i regnet!

Vi gikk irundt på andre siden av vannet

Plutselig kom sola også

Fotogene folk!

Synes om bildene?
Har du vært på Kråksjøen?

Jejeej

heeii!Vant mot sparbu idag også, stillingen ble 12-0 til oss! å jeg har skadet foten så jeg har drit vondt i ankelen så jeg må bli frisk til vi skal gå 4 km i morgen!For og informere dere kamera er med i bagen! så skal prøve å ta bilderr :-)
Akkurat nå sitter jeg og snakker med silje på facebook.Men bloggen på onsdagen da!Ønsk meg lykke til imorgen ?

Overskriften

... er altså problemet, finner ikke hva den skal være eller noe!Idag har dagen min vært ganske kjedelig, matte,norsk,engelsk,musikk,tekstil og alt de kjedelige tingen der!Bynner å bli lei av skolen, føler at jeg har bruk for sommerferie snart.Og jeg synes sola og varmen skal komme nå.Idag er det altså fotballtrening, og det er egentlig veldig kjedelig, gleder meg hver dag når det er en halv time igjen av treningen for da kan jeg bare tenke at jeg er snart ferdig med hele treningen.Ferdig med den saken.Nå må jeg vell begynne med leksene snart, for vi skal skrive en sånn engelsk historie om presidenter på engelsk og da har jeg valgt og ta Barack obama.
Men nå skal jeg spise!

Har du trening idag ?

Hannah

Skolen

Heiåhopp!

Idag har jeg vært på skolen som dere vet.Nesten alle guttene i min klasse og i A klassen hadde spilt kamp mot sjuende.Og den som tapt måtte holde seg unna kunstgresset i 1 mnd!Og ingen av jentene ble med på avtalen, så det er bare guttene som må holde seg unna for sjuende vant.Så jentene får være på kuntgresset.Idag har vi vært på dataen skulle få forskjellige oppdrag på It'slearning Det var egentlig ganske gøy.Så i siste timen hadde vi musikk og ingen giddet og spille så da skulle vi lære oss og spille på en sånn liten gitar, aner ikke hvordan det skrives.så da holdt vi på med det litte så ble skoledagen ferdig, og da måtte jeg vente på silje for jeg og silje tar taxi hjem :-)
Byebye


Noen i fra klassen min ! :D

Har du It'slearning ?

♥ Hannah

Lite blogging

Heisann !

Lenge siden jeg har blogget, men jeg har vært opptatt med lekser,kamp,ute med venner og de tingene der.Så har jeg egentlig mistet litt av blogglysten men jeg ikke slutte og blogge fordi.Jeg blogger når jeg har tid og lyst!Dagen min har bestått av:Skole,Lekser,Ballbingen.Så har ikke hatt så mye tid idag.


Haha..

Hva har du gjort idag ?

♥ Hannah

Skoledagen

Heihei !

Nå har jeg kommet hjem fra skolen, fikk gå litt tidligere idag, for når vi var ferdige med gloseprøven fikk vi hjem så jeg ble tidlig ferdig så jeg dro hjem.Idag er det fredag og det betyr helg! imorgen drar vi sikkert til campingen så det bli kanskje et lite blogginlegg før jeg drar.idag skal jeg ikke noe, men skal bare ut i ballbingen og sånt! sorry for dårlig blogging, men jeg har andre ting jeg må gjøre også.


Meg og søskenbarnet mitt martine!♥

Hva har du gjort på skolen idag ?
Synes om bildet ?

♥ Hannah

hits