Bilder (hasby)

tjohei

Hei!
skriver bare ett lite innlegg nå, for jeg har ikke noe annet og gjøre. Idag har jeg da vært på skolen som alle andre, og for en kjedelig dag. suger i å blogge, så ikke forvent så mye av meg. Igår da så var det nordlys, jeg prøvde å ta bildet av det, men kameraet mitt er jo helt rart, så fikk ikke til det + at det var iskaldt ute, så jeg orket ikke å stå ute så lenge. Vet ikke hvor kameraet mitt er akkurat nå heller, så får ikke tatt bilder, men har noen bilder fra i førrigårds.


bildene er fra bursdagen til ei i klassen.
Jeg har ikke helt bestemt meg om jeg skal begynne å blogge enda, men setter bare inn et innlegg nå da.

Synes?

Bilder fra høstturen

Hey! For en stund siden var femte, sjette og sjuende på høsttur til skallen. Å jeg lette etter kameraet mitt igår, å jeg fant det også!♥ Ble kjempe glad når jeg fant det. Men over til bildene.

Her er det LAAANG opp!

søte ramona og amalie♥framme!Ramona og Synne♥

på tur ned ;)

Det var alle bildene jeg tok.
Vi hadde naturfag prøve på skolen idag og jeg fikk 6/8 poeng, det er ikke bra, men hadde ikke øvd så stort heller da.

Hva synes du om bildene?♥Bilder

Heisann! Nå kommer bildene i fra teltturen :)


Elina og Meg♥

Det var sånne lyslanterner som de tente opp på kvelden, de var skikkelige fine!

Meg og Magnus♥
Det var masse fler bilder, men jeg gidder ikke å poste alle for det er så mange. Idag har jeg vært sammen med silje og vi har sett film, den var kjempe bra!, Elsker Justin Bieber, å det har jeg alltid gjort! ♥

 Synes om bildene?

bilder

Heiaa!!
Nå har jeg fått lastet bildene på datamaskinen og kameraet står på lading, så skal ta bilder av innkjøpene senere!
Så skal jeg blogge på to blogger idag og i morgen, blogger for thea for hun er borte♥ Sitter nå og hører på Who Dat Girl! Synes den er ganske bra jeg, har alle fall blitt hekta på den! Er fortsatt helt sjokka etter skytingen og bombene, har ikke gått opp for meg ennå at det har skjedd, helt forferdelig! Håper det ikke skjer noe mere, vil ikka ha noen flere som dør, får vondt i kroppen av å høre hver gang at det er en ny som har dødd. Kondolerer til dem som har mistet venner og familie.

Meg og Sis♥

haha, søøt♥

......................


Det var visst alle bildene.Kameraet må være ladet oppp snart nå da!går å sjekker jeg, men blogges!

Synes?

Bilder fra dagen

Heisann!
Nå har jeg akkurat kommet hjem!Har vært en strålende dag, har vært sammen med maria og elisabeth i hele dag, vi spurte om jeg kunne få ligge over, men det funket ikke så da får jeg gjøre det en annen dag!Vi har badet 2 - 3 ganger tror jeg, svømt heele tiden og rodd en sånn liten båt, fuun!Så har vi vært på en sånn øy og badet og da kjørte vi båt dit, men jeg badet ikke da.Så når vi skulle tilbake og legge til eller hva det nå heter!Da skjedde det noe båten gikk bare i reverse så vi dro rundt og rundt hele tiden, til noen kom og hentet oss da, dere aner ikke hvor morsomt det var!!Dere skal i alle fall få se bildene jeg tok da, men ikke så mange egentlig, var for det meste opptatt med og ha det morsomt.

Elisabeth og Maria♥

Båten som vi rodde i.

Utsikten fra taket på husbåten :)

Taket :)

Søte elisabeth♥

Meg,Maria og Elisabeth♥Brownies♥På øya vi var.

haha :PP

Også ble det plutselig regn...

Nå skal jeg gå opp og se CSI, og ta med meg noe snacks oppe♥


Hva synes du om bildene?

hits