Blogg (hasby)

Kanskje

Hei dere! 
Lenge siden sist, jeg har tenkt litt fram å tilbake om å begynne å blogge igjen, men vi får se hva det blir til, har hørt at flere iklassen min skal begynne å blogge å da frister det litt.. Men om kanskje noen dager eller uker kan jeg begynne å blogge igjen, vi får se. Må tenke litt mer, å hva vennene mine synes om det :-) Jeg har nødt til å gå nå, så snakkes senere!

<3 

 

begynne og blogge igjen?

Hei! 
Lenge siden sist! vil dere at jeg skal begynne og blogge igjen eller ikke? skal vertfall ta masse bilder til dere osv.
Goodbye!
 
Ja, nå var den for å laste opp bilder ikke bra heller... 

syk

Heisann!
Dro hjem fra skolen isted, jeg var hjemme igår også, fordi jeg er forskjølet.. I første timen idag fikk vi besøk av noen forfattere som har skrevet bøkene marg og bein. Det var egentlih ganske kjedelig. Og etter det dro jeg hjem, for da følte jeg ikke meg så bra. Så nå skal jeg bare slappe av, og se på one tree hill når det begynner♥

Weheartit

blogging

Hei dere! Jeg har sittet og vurdert om jeg skal slutte å blogge eller ikke, men jeg tror ikke jeg skal gjøre det. Men dere må ikke forvente dere blogging hver dag da. Har annet å gjøre også.

I morgen skal jeg på coop-cup å spille mot forskjellige lag osv. Så idag kommer silje hjem fra tyrkia også♥ Som jeg gleder meg, skal besøke hun i morgen da, for hun kommer hjem klokken ett i natt. Det er også bare 27 dager til jeg skal til USA♥ I stad satt jeg og mamma og diskutert om hvor mye penger jeg skulle ha med meg, har lyst til og ha med 6000 ellerno, for jeg skal jo kjøpe meg speilrefleks og mye mere nede der. SNAKKES!


Hva synes du om bildet?

turen

Hallå! Turen må jeg si var bratt, kjedelig, kaldt og slitsomt! Jeg gikk sammen med Ramona og Amalie oppover, det gikk laaang tid før vi kom opp. Gidder ikke å skrive om alt vi gjorde. Når vi hadde kommet fram satte vi oss sammen med de andre altså Dina, Julia, Lea, Synne, Victoria, Jenny og Amalie♥ Har ikke rukket og laste opp bildene fra kamerae til dataen ennå, men vet ikke om jeg skal dele de med dere. Vet ikke om alle har lov til å legge seg på nett. Jeg, Synne og Ramona hadde ett lite komishow på tur ned, vi kjedet oss. Så når vi hadde kommet ned tok vi bussen hjem! :D

Erik & Kriss♥

Ha en fin dag!

travle dager

Heyy! Konserten var bare så syykt bra! Dagene her vet jeg ikke helt om jeg har tid til å blogge for har veldig mye trening, så skal jeg være sammen med venner og diverse!

Idag har jeg vært sammen med synne, victoria, ramona og mange fler! I natt skal jeg ligge over til farmor og farfar, så skal vi på bursdag til søskenbarnet mitt i morgen.


WEB

Ha en fin kveld! :)

konsert

Heyhey! Nå har jeg kommet hjem fra skolen og har gjort ferdig leksene. Thea ble med meg hjem idag, så skal vi på konsert senere ikveld. Sikkert mange som skal på konsert idag, siden det er gratis. Fikk ikke til å blogge igår, for jeg hadde kamp, så hadde jeg det travelt hele dagen i går. Men må stikke nå!

Laget av Thea!

Skal du på konserten?

soldag

Hey! Idag har jeg vært sammen med Kaja og Kristine♥ De skulle dra og bade så da dro jeg hjem, så skal kristine ringe på meg etterpå. Så er det også sol ute, så det er kjempe varmt. I morgen begynner skolen igjen, så har jeg trening hele uken, så jeg vet egentlig ikke om det blir noe mye blogging. Prøver å få inn headeren som Albertine har laget til meg, men får det ikke til..

Fiiin

Hva synes du om headeren?

bursdag

Heia! Endelig helg sier jeg bare! Uken har jo ikke vært så lang da, to dager.. Men det føles ut som år og dag! Samma det! Idag skal jeg på bursdag til camilla i klassen min ♥ Skal ha med kamera så skal kanskje prøve å ta en outfit til dere.

Bare 42 dager igjen til vi skal til usa♥ Og dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg! Så må jeg si at jeg henger litt etter med det der med 15 days challenge, glemmer det av og til, har så mye annet og gjøre også.Når har du bursdag? :)

ohmygod

Hallo! Nå har jeg kommet hjem fra legen, verdens dårligste tror jeg, hun sa det gikk over. Hallo! det gjør ikke det når man har hatt det hele livet sitt, ble så irritert, kjente bare på føttene mine å kom med noen positive ting, hun ville heller ikke skjekke de, åhhh!! Men vi fikk et kort som vi skulle ringe til, så hun fotpleieren skulle se på de.
Hahha!

Har du hatt en sånn lege før?

Ready to go!

Heisann! Jeg er egnetlig ferdig me å pakke å alt sånt, mangler bare noen småting. Thea skal ha med speilrefleksen til moren sin, så denne gangen blir det bedre kvalitet på bildene♥ Å vi kommer ikke til å blogge når vi er i mosvika, bare til informasjon. Det blir sikkert outfit idag, men poster den imorgen eller noe sånt, vi får se.

Peace! :-) webcamera..

Forresten mens dataen min var klikk så gikk sikkert thea innpå bloggen min, for jeg hadde lagret dette som et utkast å da sto det plutselig: Fint innlegg hannahmii <3 - Thea ;* Kommentere te dæm 5 første æ ;*
hannah; Så snilt av dæ å jørra det thea ♥

Ha en fin dag videre! :) 

m e a g a i n

Hei! Dere lurer vell på hva jeg mente med ''me again''? Haha, det er Thea (meg) som tenkte å legge inn ett gjesteinnlegg igjen :-) Har vært sammen med Hannah ihele dag, nesten. Siden klokken halv ett. Vi har laget inspo vegger også, og nå tenkte vi å ta bilder av garderoben til Hannah, iallefall litt.


tommel opp for inspovegger! lol

Kjedelig innlegg menmen.. Blogges sikkert senere også! ♥
Har dere laget inspovegg, isåfall hva synes du om de? 

gjesteinnlegg

Heia alle søte! Dere har kommentert hele 806 kommentarer til Hannah, herregud så søte dere er ♥ Jeg vet hvor takknemlig Hannah er for det, dere aner bare ikke. Haha, litt dumt at jeg skriver ett gjesteinnlegg for jeg suger i å blogge, og i alt som har noe med blogging å gjøre.

Har heller ingen anelse om hva jeg kan blogge om, blir sikkert ett superduper kjedelig innlegg, menmen. Idag har jeg og Hannah sittet inne å nerdet data, haha, det er absolutt ikke overraskende.. Vi prøvde også å lage en liten videoblogg, som ble ett rass.


haha, peent

Stor klem Thea ;*
facebook er tilbake!

Heia! Satt hele går til halv ett å prøvde å logge meg innpå facebook, Noen som hadde samme problemet?
Men nå er den tilbake!?? Ellers ser dere jeg har fikset litt på desginet (ikke så mye) men vis det er noen som kunne tenke seg og hjelpe meg litt, så kan dere skrive en kommentar til meg. Har hørt både med Marie om hun kan hjelpe meg, men har ikke sjekket mailen så det må jeg gjøre etterpå.


Sitter å spiser oreo is og drikker eple juicee..

Noen som kan hjelpe meg med design?besøk

Heihei! Idag skulle jeg egentlig bli med silje på øra, men jeg dro til farmor og farfar istede, så hadde jeg ikke penger, så da giddet jeg ikke å bli med på øra, men skal dit senere idag sammen med farmor så det blir sikkert innkjøp. Så skal jeg til namskogan i morgen sammen med søskenbarnet mitt, farmor, farfar og dina :) Jeg skal ha med kamera, så skal ta bilder, men tror ikke jeg skal poste de, vi får se!


Så skulle jeg og farmor prøve ut "jordbær i dyppet sjokolade" men det ble ikke vellykket, for det ble brent å blablabla. Noen som vet hvordan man gjør det?

film

Heihei! God morgen, har nettopp ordnet meg og spist mat.Dere skal få se bildene idag, for det ble ikke noe blogging igår, for jeg var til silje til klokken 11 elns, så måtte jeg hjem å legge meg for jeg hadde stidd opp så tidlig, så da fikk jeg ikke ha med dataen opp, så derfor får dere se dem idag!

Silje kommer snart nå, så skal vi se Justin Bieber Never Say Never♥ Det passer bra å se film idag også, for det regner her i verdal, så det er ganske kjedelig å være ute når det regner.

Tok ett bilde i farta!


Justin Bieber♥

Har du sett filmen?

Gjesteinnlegg fra Thea!

Heiaa! Jeg har lovt Hannah at jeg skulle blogge for henne mens hun er borte, og det skal jeg selvfølgelig :-) Nå sitter jeg og Sara hos Sara og koser oss med jordbær, karamell, vaniljesaus og tente lys ♥ Kjempe koselig!

Har tatt noen bilder også, som jeg tenkte å dele med dere:


peent, ilu

Toffeeee, naaaam..

Foresten - Sara skal begynne å blogge igjen, jippi! Kommenter masse, masse og masse til både Sara og Hannah! Jeg vet de blir kjempe glade for det ♥ På bloggen min så har jeg en fotokonkurranse som bare 2stk. har meldt seg på.. Ikkje braa, men kanskje du vil? Trykk HER for å komme til konkurransen, evig takknemlig!

Klem Theaa ♥

traavelt!!

hei!
Nå har jeg det travelt så dette blir ett dårlig innlegg!!
Nå drar jeg strax så thea kanskje blogger til meg men dere får se vis det kommer ett innlegg!! :D
HADEBRAAHva skal du idag?

godnatt!

Hey!
Skulle bare stikke innom for å si godnatt!Har vært sammen med silje,thea og synne idag, kjempe koslig♥
Kommer blogginnlegg i morgen, så nå må jeg bare legge meg for jeg er så trøtt.

Foto by Thea♥

Synes om bildet?

på besøk

Heisann!
Nå er jeg hos synne, koos♥ Vi har tatt litt bilder, men det er web da, men synne skal få seg speilrefleks senere ;))
Jeg legger ut bildene fra innkjøpet når jeg kommer hjem.Har egentlig ikke noen planer for morgendagen, men vi skal vist på telttur på tirsdag eller onsdag, så jeg skal ha med meg kamera dit så jeg kan dele noen bilder med dere.
Sånn går en hverdag for oss! haha, ilyy♥
 

blogges!!

Synes om bildene?
Hvor er du nå? 

Fotokonkurranse!

Hei dere!
Tenkte jeg skulle melde meg på fotokonkurransen til THEA  , og dette er bildene som jeg skal delta med;
Hva synes dere?

Meld dere på! trykk på navnet thea lengere oppe i innlegget :-))

levanger tur

Heisann!
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra magneten, var på burgerking og spiste mat, og etterpå dro vi innpå selve kjøpesentret.Tror jeg tar de innkjøpene imorgen jeg for kameraet mitt er utladet og  jeg gidder ikke heller, men bildene som jeg og silje tok igår kommer idag tror jeg.
Når vi skulle kjøre hjem satte vi på radioen å da hørte vi det triste som har sjedd i oslo, sitter nå hjemme å ser på tv fra det som har skjedd, synes det er kjempe trist jeg assa.


Fann noen bilder ifra weheartit :))

Hva synes du om eksplosjonen?
Synes om bildene?


travelt

Hei dere!
Jeg fikk melding ifra silje i sted og hun lurte på om jeg ville bli med til vullusjøen elns klokka ett!!
Så jeg må bare skyndte meg og skrive ett innlegg for jeg har ikke ordnet meg eller noe, bildene som jeg og silje tok igår kommer senere idag og innkjøpet :-))Synes?

g'night

Hei dere! Jeg mobilblogger nå så det kan henne at jeg har noen skrivefeiler. Bare så dere vet det skal jeg kommentere tilbake til alle de som har kommentert til meg i morgen bare så dere er informert.idag har jeg vært sammen med silje og thea, jeg og silje har tatt noen bilder som jeg poster i morgen ;) men nå skal jeg legge meg, så blogges vi i morgen! Blir ikke noen bilder på dette innlegget...

hva har du gjort idag?

dream

Hei dere!
Nå har jeg og mamma vært på butikken å kjøpt mat, jeg kjøpte meg en dream is♥namnam, elsker den isen!!
Det blir sikkert ennå en dag med bare data, siden absolut alle er borte i nabolaget.Tenkte kanskje å legge ut en outfit idag, vis jeg får det til :-) sitter også å ser på hus som vi skal ha når vi skal til USA, fann noen kjempe fine så må vell fortsette med å se på de.

Må si tusen takk for alle kommentarene jeg har fått!!
LOVEYOOUU♥

Hva skal du idag?

skrevet brev

Heiaa!
Idag har jeg gjort ingenting og jeg mener ingenting, har vært på butikken en tur å kjøpt brevpost. Så da satte jeg meg ned og begynte å skrive, så forskjellige folk i julia bladet som jeg kunne skrive til.Hun jeg skrev til nå heter Sunniva Det så ut som at hun var snill og morsom, Så jeg håper at jeg får svar tilbake! Jeg mangler en kommentar så har jeg 400 kommentarer og det må jeg si Tusen millioner takk til!!!! Blir hele tiden glad når det står en kommentar eller flere, og når jeg skulle gå innpå isted var det 15 kommentarer og da ble jeg litt sjokka! For jeg er ikke vant med å få så mange kommentarer.Så dere må FORTSETT ♥ Da blir jeg suuuper duper glad!!!!

Jeg som har tatt med speilrefleksen til søskenbarnet mitt :-))

Hva synes du om bildet?
Bruker du og skrive brev?

home alone

Heia!
Nå sitter jeg og søstra mi i sofaen og glaner tv, spiller data og hører musikk, mamma er på sykehus og pappa kjører.Sorry for dårlige overskrifter men idag har jeg problem...Tenkte kanskje og legge ut en outfit til dere idag, siden jeg har ikke noe annet og blogge om.

Ellers så leter jeg etter speilreflekskamera, så bare kom med anbefalinger og gjerne nettside der du kjøpte din!
Dette er ikke mitt speilreflekskamera, det er søskenbarnet sitt.

Hvilket kamera anbefaler du, å hvor kjøpte du det?
Vet du om noen nettsider som de selger billig speilrefleks?

Ha en fin dag videre!!

here we go!

Heihei!
Nå er det like før vi drar til snåsa, glemte heelt hva det hette jeg..Kamera er med, og sannelig kom sola også, så det kommer til å bli en knall dag!!Skal prøve å få ta outfit bilde også.Akkurat nå sitter jeg og spiser bolle og drikker eple juice.Men nå må jeg gå å pakke ferdig.

Sandwich♥

Hva skal dere idag?

problem

Heisann!
Har et voldsomt problem med overkriften noen ganger, irriterende!
jaja, idag har jeg vært sammen med silje og thea, og vi har vært ute og hoppet på trampoline i alle fall jeg men ikke de andre, var litt hyper skjønner dere, men det er jeg vell ikke alene om.I morgen skal jeg kanskje til en plass (vet ikke va det heter) og besøke vennina mi for de har en husbåt der, de som ikke vet va det er, er det ett hus som står oppå en stooor flåte og den er på vannet.Høres morsomt ut ikke sant?Skal ha med kameraet mitt da, så skal prøve og ta noen bilder.

Haha, lånte krykkene til søskenbarnet mitt!

Peezz♥

Hva har dere gjort idag?

outfit 18/07/11

Heisann!
Jeg sitter no her planta i sofaen og nerder data da, ingenting annet og gjøre!Skal kanskje lage meg smoothie senere idag♥og endelig på en måned har jeg fått til og ta noen outfit bilder også, hurra!

Genser Storsjöcupen//Tights Kappahl//Sko Fra Silje
Enkel outfit.

Hva synes du?


new shoes

Hei dere!
Som sagt fikk jeg gave fra silje igår og det var ett nytt par tøysko!♥ å dere skal få se bildene nå.Det er marineblåe tøysko.

Ahh, elsker tøysko!♥
Tenkte faktisk og vise alle tøyskoene mine, Vil dere det?
Akkurat nå sitter jeg og der på tv, og snakker meg noen folk på facebook.

Hva synes dere?

dagen i dag

Heiaa!
Har ikke noe bedre overskrift.
Nå er jeg hjemme ifra campingvogna, har hatt en super dag, vært sammen med silje og thea i hele dag♥Fikk feriegave fra silje også, bildene kommer i morgen.Jeg har nettopp sett CSI og nå sitter jeg og leser blogger og blogger selv da, sitter også og hører på musikk, noe som jeg elsker! Imorgen skal jeg prøve og få inn flere innlegg og iallefall noen nye bilder, det er meldt regn i morgen så det blir sikkert en "inne" dag.

Liten hatt jeg fann meg når jeg var i USA i 2005♥

Hva har du gjort idag?
Synes om bildet?

MOON

Holaa!
Det er litt rot det der med kategorier tingen på siden, men bare ikke se på det, trenger hjelp litt fort nå.Månen ute er helt nydelig nå, har fortsatt ingen bilder, men den holder på og gå ned så det er kjempe fint, skal vell gå snart og legge meg, men jeg sitter inne alene og mamma og pappa sitter ute, så jeg tror faktisk at de har glemt at jeg er her.

google bilde.... GOOGLE IN MY ♥ , NOT!

Har du sett månen?
Vet du hvordan man "sletter" kategoriene man ikke vil ha?sun is up

Heyy! Nå skinner sola her på campingen, sitter inne og slapper av med en iskald cola.Har vært ute helt til nå og solet meg, men jeg synes ikke at jeg blir noe brunere, haha!Skal også begynne å komme i gang med noen outfiter, det er sikkert en måned siden sist.Men desverre så har jeg ikke med kameraet mitt her så får ikke til å ta noen bilder.


Sun is up - Inna

Hvordan er været der du er?
Hva synes du om sangen?

Lenge siden

Heisann! Nå begynner det å bli lenge siden jeg har blogget.Glemmer det av og til at jeg har blogg, men det har skjedd så mye siden sist.Har også fått en suuuper overraskelse å det er at vi skal dra til USA 30.september<3. åhh som jeg gleder meg!!!Skulle egentlig dra 10.Juli men det ble det ikke noe av, Men nå er jeg glad igjen!Skal prøve å skjerpe meg nå, skal prøve å begynne å blogge igjen, så værsåsnill å kommenter bloggen min som dere har gjort før!<3 setter stor pris på det.

Søkenbarna mine <3 Martine,Marita og Meg :))

Skal jeg begynne og blogge igjen?

søskenbarn besøk

heiåhå!
Idag har jeg vært sammen med mitt kjære søskenbarn martine♥Har også begynt å pakket til storsjöcupen, drar på tirsdag morgenen klokka 6, hohoi!! skal møte opp i östersund klokken 09:30 så skal vi få utdelt klær og sånt! var på kino igår sammen med martine og så Transformers 3 den anbefaler jeg!! kjempe bra film for de som liker action osv.igår var jeg på båttreff sammen med silje, oldemora og mormora til silje.Var for det meste i båten til mormora til silje.Og den var kjempe fiin!

Silje og meg♥


Har du sett filmen, hva synes du om den?
Har du vært på båttreff?

my day

heia!
Idag har jo silje vært hos meg og ligget over, det var kjempe koslig, men har ikke noen bilder da.Har også sett The woman. Har sett den to ganger også, den var bra, iallefall på slutten!Tenker hele tiden at jeg har skole imorgen men det har jo jeg ikke for det er jo sommerferie♥Lurer egentlig på hva jeg skal gjøre imorgen jeg.Akkurat nå sitter jeg og hører på musikk, men begynner å bli litt lei av sangene jeg har nå..


Synes om bildet?
Noen brae musikktips?


Hot or not?

Hva synes du om Høye støvletter?


Klarer bare ikke å gå i sånne!!

Hva synes du, Hot or not?
Har du noe lignende?

godnatt

heisann!
Nå ligger jeg og silje i senga på hver sin data som vanlig, Hahha! Hadde besøk av thea før idag <3 hun hadde kjøpt gave til meg og silje, og jeg fikk en lommebok,Armbånd,neglelakk og en "veske". Har ikke noe mere å blogge om da så.

Fine sirii mii <3

Jaja, har ikke noe mer å blogge om da.
Besøke silje sin blogg HER ♥

Hva synes du om bildet?
Hva har du gjort idag?

Silje ligger over

heihei!
Glemmer av dere hele tiden jeg.Glemte faktisk av at jeg hadde blogg.Menmen må begynne å skjerpe meg!Inatt skal silje ligge over til meg♥ Neste uke skal jeg på storsjöcup, å jeg gleder meg noe syykt!! blir der helt til fredag tror jeg vis vi ikke vinner da.Menmen, blogges ♥


Har du noen som ligger over? 

 

sommerferie

heisann!
Jeg suger til å oppdatere bloggen min. Har så mye annet å tenke på, så dere må ikke forvente dere nå mye av meg. Startet sommerferien igår.Kjempe deilig!! Skal til storsjøcup om ca. 2 uker å da kommer jeg ikke til å blogge.Idag har jeg vært sammen med synne og ramona♥ Spørs om jeg skal dra til synne etterpå, for hun skulle på gårdimellom.
Bloggez

 


We are the world 25 for haiti.

Hva synes du om sangen?
Hva skal du gjøre i sommer?

 

siste uke

hei hei!!
Tar et blogginnlegg til dere før jeg drar på skolen, men skal ikke det ennå men snart. Idag skal vi på sykkeltur til skånes sammen med femte og sjuende. Dette er altså den siste uke før sommerferie gleder meg syykt til å få fri!!♥ blogges


Litt uklart kanskje for silje er veldig flink til å ta bilder når vi sitter inni en bil!! haha

Når begynner dere sommerferie?
Hva skal dere på skolen idag?

overnattingsbursdag!!

Heiaa!
Nå sitter jeg og Camilla å ser på at Ingri og Melina skal sette opp madrasser, haha! holder på å d av latter!! pappa kom heldigvis med dataen for vi hadde ingenting og gjøre!! har tatt masse vis av bilder idag men gidder ikke å laste opp noen av dem idag. Vi sitter og ser på The perfect man. blogges♥


Siri og meg♥

Meg ♥

Poster resten av bildene imorgen ;-)
Jeg og melina tok på kjempe mye sminke!! haha, fuun
Besøke bloggene? :

Melina

Camilla

Kommenter gjerne til dem!

Hva synes du om de to bildene?
Hva har du gjort idag?

herlig dag!

heiaa!
Idag har jeg vært på bursdag til Andrea og Thea, var kjempe koslig♥Når vi kom dit fikk vi servert pizza og brus og etter hvert muffins og sjokoladekake♥Å etter det så vi film tror filmen som vi så het You again elns ;) har nettopp sett på vg-lista fra oslo, snakket med mamma og spurte om vi kunne dit når det var i trondheim, og hun sa kanskje.Så må vell håpe på det beste!imorgen skal jeg og silje på martnanen (ikke silje som har brekt fot), gleder meeg!!!♥Kjenner egentlig at jeg ikke gidder på bursdag imorgen, for det har skjedd en "krangel" vis jeg skal kalle det, men gidder ikke å fortelle alt.. på bursdagen satt vi og baksnakket noen også uten og nevne navn, men det er ei som ikke går på vår skole.men nattinatti <3Hva har du gjort idag?

can't wait!

heihei!
Idag skal jeg på bursdag til thea og andrea♥Gleder meg sykt, can't wait!! kamera blir ikke med idag, men det blir med imorgen, for da skal jeg også på bursdag og det er overnattings bursdag til melina♥Dette blir en travel men morsom helg, og neste uke tar vi sommerferie på torsdag, og neste uke skal vi blant annet på sykkeltur sjette og femte, fotballkamp lærerne mot sjuende, rydding av bøker, idrettsdag.Idag ryddet vi tilbake noen av bøkene vi har hatt gjennom sjette trinn, blir veldig godt å bli kvitt noen bøker!Skal også kanskje på martnanen men det er jo ingen som vil bli med heller :(
Har du noe du gleder deg til?
Skal du på bursdag idag?

Hvilken?

heia!
Nå har jeg fått inn headere fra to personer, hah! Men problemet er at jeg vet ikke hvilken jeg skal ha...
Dere skal få se hvordan de er så skal dere få bestemme hvilken jeg skal ha!

1.

Min kommentar: Synes den er skikkelig fin og sommerlig, likte den kjempe godt så må jeg si tusen takk for at du lagde denne til meg!!♥
Laget av: http://albiss.blogg.no

2.


Min kommentar: Synes også denne er fin!Ble fornøyd med den.Tusen takk for at du lagde den!♥
Laget av: http://tuvasi.blogg.no

Hvilken synes du jeg skal ha, 1 eller 2?

skoledagen min

hei hei!
Nettopp kommet hjem, fordi den stygge taxi'n kom jo ikke før kvart på 3... jeg og silje ble kjempe klar for vi ville hjem skifte klær.Snart skal jeg på martnan, men først skal jeg spise pizza.Skoledagen min har vært helt normal som alle andre sin.Fikk velge mellom "eksamen" i musikk, eller rydde ut tingene til avslutningen i gymsalen.Så da ville vi rydde ut.Idag er det sol og varme igjen, Love it♥Er det sol hos deg?
Hva er planene dine for idag?

Gratulerer med dagen!

hei hei!
Glemte nesten av å si at min bestevenninne thea har bursdag idag♥Gladideg ;** men idag for hun på teltur med klassen, noe som hun ikke ville på bursdagen sin.nå skal jeg fortelle litt om "historien" hvordan vi ble kjent!
Det var kanskje når vi var 5 år ca.Var jeg sammen med min venninne som nå går i klassen min sanne.jeg husker ikke helt men skal skrive det jeg husker.sanne skulle hjem og spise middag og det måtte jeg også og da dro jeg til hun etterpå og da hadde hun besøk av jente som hette thea.Så vi dro på lekeplassen og snurret, og fra den dagen dro jeg til hun nesten hver dag.Men fra vi var 5 år til 7 år ca. Hadde vi god kontakt men når jeg ble 8 år begynte vi å ha lite kontakt så da var jeg vell bare sammen med silje.Og ifjor eller iførrifjor traff jeg hun igjen og da begynte vi og snakke om når vi var bestevenner og sånn, så sa begge: ska vi itj vårra bæstevenna igjænn? å begge ville det så siden det har vi vært det.Så idag er det din dag, men jeg treffer jo ikke deg før imorgen så, hah!
Ha en fin dag!♥

http://tjss.blogg.no kommenter til hun! blir kjempe glad!!

Hva synes du om bildet?
Stikke innom bloggen hennes?

Melina er på besøk

hei hei!
Nå er melina hos meg, hun ble med meg hjem etter skolen.Ventet kjempe lenge på at taxi'n skulle komme, men den kom endelig til slutt!Aktivitets dagen gikk jo bra, men har drit vondt i foten så kunne ikke bli me på noe orientering eller stafettt eller noe som hadde med å springe.Melina skal lage seg blogg nå, så jeg tenkte å linke hun på min♥Idag begynner martnanen ogsåå, men tror ikke jeg skal dit, drar heller imorgen!


Webcameraa..

Har du noen på besøk?
Hva har du gjort idag/skal?

øratur!

hei!
Kommet hjem fra trening nå ja.Ble faktisk en morsom trening, men det begynte og regne og alle ble kliss våte!etter treningen dro jeg hjem og slengte i meg maten og gikk og dusjet og etterpå ringte jeg thea for vi skulle på amfi sentret.Kjøpte meg ingenting, ny rekord, haha! men kjøpte meg ett blad da, men vi sier at det ikke teller.så nå sitter jeg i stolen og koper som vanlig, må vell også skrive ferdig den "historia" om østerrike straks nå også.blogges


Dette er den nye headeren min! ønsker at flere kan lage til meg da.Så jeg har mange og velge i.Albertine skal vell lage til meg vis jeg ikke tar feil!denne er det snille tuva som har laget til meg, må bare si en ting til henne: ble veldig fornøyd med den tuva, setter stor pris på at du lagde denne til meg!

http://tuvasi.blogg.no bli sikkert veldig glad for at du stikker innom bloggen hennes!
send en mail til meg vis du vil lage en header til meg.

hasby@live.no

Hva synes du om headeren?
Vil du lage en til meg?

Verdens beste overskrift!

hah, har ikke noen annen overskrift! Idag har jeg altså vært på skolen, til klokken 2.Og imorgen skal vi på aktivitetsdag noe som jeg elsker!NOT, hater det direkte!kom akkurat på at jeg skulle på trening om en halv time! hohoi! men nå må jeg bare kle på meg.Går du på fotball?
Hva er planene dine idag?

innkjøp 10/06/11

hallo!
Nå kommer bildene fra innkjøpet ;-)Skjørt//H&M 99,-


Mageshorts//Gina Tricot 249 ,-

Tights//H&M 49,-

Skal på  fotballkamp snart, jeg synes det er litt rart at vi har det på en pinsedag..

Sorry forsinket innkjøpinnlegg men kameraet mitt var dødt!

Hva synes du om innkjøpet?
Har du noe av det?
Ønske meg lykke til?

WiMP

hei!
For en stund siden lastet jeg ned wimp, ganske bra musikkprogram, jeg sier det er mye bedre en spotify for her kan du høre så mye du vil!å det er flere sanger enn det er på spotify!Så jeg anbefaler det.Men det er bare for de som er canaldigital kunder.Tenkte jeg kunne legge ut hva jeg kjøpte meg på fredagen for nå er kameraet mitt ladet opp, hehe! blogges♥


Sånn ser det altså ut :-))

Har du WiMP?

Første dagen med..

..regn, ja faktisk på lenge, så idag kan jeg ikke gå med shorts og singlett, må altså gå i langbukse!
Håper det ikke blir altfor lenge til det blir sol og varme.i morgen er det skole også så da er det full kjør med fag, noe som jeg gruer meg til.. men det er jo sommerferie snart også, så i år skal jeg på storsjøcup og det gleder meg til.også må jeg si TUSEN TAKK FOR ALLE KOMMENTARENE JEG HAR FÅTT! det setter jeg veldig stor pris på.Jeg får altså tilbake en veldig mye bloggglyst!det er alt jeg vil si.Hvilket vær er det hos deg?

krim

godkveld!
Sitter nå oppe og ser suspect behavior.Kjempe spennende men også skummelt.Etter programmet som jeg ser nå blir det CSI ♥ elsker krim serier for å si det rett ut!
Blogges senereBruker du å se på krim?
Flere som kjeder seg?

Outfit 12/06/11Singlett//Gina Tricot Skjørt//H&M Tights//H&M

Synes?
Har du noe av det?

været

Ble jo helt sprengt! haha, men det var kjempe varmt så plutselig regn, torden og lyn, omg.
Akkurat nå kjeder jeg meg som bare det.Det er absolut ingen som er hjemme og når jeg sier ingen mener jeg det!var hos farmor og farfar isted og besøkte dem men det ble ikke så lenge, så nå sitter jeg bare og venter på at alle andre folka skal komme hjem så vi kan dra i ballbingen eller noe sånt!tenkte også å ha sånn "my stuff" eller noe lignende noen ganger så ikke bloggen blir så kjedelig.


Meg og sis i Disney World i Amerika 2010 ♥

Synes om bildet?
Kjedelig der også?

wihuu

hei!
regn, torden og lyn er det her ute nå.Alle synes det er skummelt men jeg synes det er spennende :-)
Tusen takk for alle forslagene jeg fikk i forrige innlegg, har bestemt meg hvem jeg skal spørre om å lage design til meg. http://tmlm.blogg.no blogges senere skal se på lynet som er ute♥

seeyalater!

Er det Torden og Lyn hos dere?

 

 

design

hei!
Kan noen værsåsnill og lage et design til meg som er gratis og ikke koster penger? kan kommentere kommentarer for takk for at du laget design til meg :-) pliis <3

kommenter i kommentarfeltet om du vil gjøre meg glad! :-)

tidlig morgen..

hei!
våknet klokken 6 idag.Hostet så mye at jeg måtte bare gå ned og ta meg hostesaft.Håper det blir finvær idag også ♥ men det er meldt regn idag da og 11 grader.. men nå ser jeg på himmelen at den er blå og er sol ute, så blir vell sikkert finvær idag også :-)


haha, meg ifjor eller i førrifjor..

-Hannah

summer day

heia!
Jeg har vært litt opptatt denne dagen og også igår.Idag har jeg vært sammen med Malin (søskenbarnet)♥Vi har vært på kino og sett Pirates Of The Carribean, den var ganske bra, og det som var så morsomt var at det var bare jeg og malin som var der, så jeg sprang litt i salen og holdt på og flire meg ihjel!Var på steinkjer igår og kjøpte meg noen ting.Skal prøve og ta noen bilder vis jeg får tid, men denne helgen er ganske full.


Meg og Malin♥

Hva har du gjort idag?
Hvor mange grader har det vært hos dere idag?

Todaay

hallo!
Idag har det også vært kjempe fint vær!Har gått i shorts i hele dag, nesten.Har også vært på kanotur sammen med klassen idag, kjempe morsomt kanoen gikk rundt to ganger! fikk latterkrampe og etter hvert badet jeg bare buksen, det var kjempe herlig og bade idag!Før idag dro jeg og thea på fotballtrening, vi kom halv fem men treningen begynte klokken fire.Var egentlig ganske bra at vi kom en halv time for sent for det har jo vært kjempe varmt idag, så klarte nesten ikke å konsentrere meg idag.Men nå skal jeg gå og dusje, hade♥

Har ikke noen bilder for tiden..

Har du hatt en fin dag idag?

heimkunnskap

hallo!
Ferdig på skolen 12:15 idag, skal snart dra på butikken og handle inn ingrediensene.Idag er det også sol, liker dette jeg!Lenge siden jeg har postet en outfit, men jeg har nesten ikke tid, jeg tar bilder når jeg har tid!Idag er det ingenting på planen, skal vell ut og nyte solen når man har mulighet.byebye

Har dere heimkunnskap noen ganger?

kjempe fin dag

hei!
Har vært en kjempe varm dag idag, jeg så på gradestokken en gang idag og den viste 31grader!Kjempe varmt, jeg og silje har svettet i hele dag, så har vi vært i ballbingen idag, men vi spilte ikke fotball vi satt der og kopet foran alle andre.Imorgen er det heimkunnskap og jeg har endelig funnet ut hva jeg skal lage, taco og brownies til dessert.Men må skrivi loggbok og det er noe jeg ikke skjønner, men finner vell ut det etter hvert.Skal strax dusje nå, så skal jeg legge meg og se CSI.Så skal jeg legge ut en sang som jeg har hørt på tusen ganger idag.

 
super bass-nicki minaj

Hva synes du om sangen?
Har det vært sol hos dere?

 

Good Morning

Hei!
God Morgen, nettopp stidd opp.Jeg har vist blitt forkjøla også, men jeg har ikke gått (?) med for lite klær, kanskje det var på kampen igår da.Er hjemme alene idag, så har jeg fri.Alle andre på skolen er ferdig klokken to, så må vell dra på besøk til noen senere idag, og imorgen er det hjemmedag og da skal jeg lage mat og jeg aner ikke hva jeg skal lage.Men nå skal  jeg gå og ordne meg mat.
Blogges


Konsentrert..

Har dere noen ideer hva jeg kan ordne til middag?
Har dere fri idag?

Åre

Heisann!Silje ringte istad og spurte om jeg ville bli med til åre sammen med henne og da sa jeg sefølgelig ja! <3 Så jeg drar til silje strax nå så det blir sikkert ikke mere blogging idag.


søøt♥

Skal du til åre?

 

Langhelg

Hei!Nå har jeg akkurat kommet inn fra ballbingen.Sitter inne nå og vurderer om jeg skal gå å spise is eller om jeg skal spise godteriet mitt som jeg fikk av pappa idag.Aner heller ikke hva jeg kan gjøre så jeg tenkte og ordne ett blogginnlegg til dere.Har forresten lang helg det er jo skikkelig deilig men har jo bare vært på skolen i en dag også da.På lørdagen skal jeg bli med i vømmeltoget og da skal jeg sitte på hos ei vennine, faren hennes kjører en sånn gammel buss.Men nå skal jeg fortsette og se på vinn på minuttet, så blogges i morgen.Har du langhelg?
Hva har du gjort idag?

Utedag

heia!Idag skulle vi egentlig gå trimbingo, men det var stengt.så da kjørte vi på havfrua og der tok jeg masse bilder, med telefonen min, for jeg tenkte ikke og ha med kameraet, men bildene skal jeg vise dere i morgen.Akkurat nå sitter jeg og ser Extrem oppussing usa Det er kjempe morsomt for jeg elsker sånne program når de pusser opp ting og tang.I morgen er det skole igjen da, så på tirsdagen skal vi til kråksjåen sammen med klassen og blir der til onsdag, og på torsdag har vi fri og på fredag har vi også fri :-) så det blir en veldig kort uke.


Fann bare ett eksempel bilde :-)

Bruker du og se extrem oppussing usa?
Hva har du gjort idag?

Jeg vil lese din blogg!

Jeg har lyst til å lese din blogg! Legg igjen en link du så skal jeg ta en titt på bloggen din og kommentere!

God bedring !

heisann !

Idag har jeg vært i ballbingen sammen med mange folk.Jeg og kristine stakk av med sykkelen til jesper!haha,morsomt! Men når vi kom tilbake skjedde det noe helt forferdelig.Stakkar silje hadde vridd foten eller noe sånt så det stakk opp en kul av foten hennes så hun lå der og pintes, helt til moren og faren kom og da dro de på sykehuset.Så jeg vil si God bedring til min bestevenn silje !♥ Håper det går bra med deg, glad i deg♥


Love you ! ♥

Stakkar !

Besøk bloggen hennes :-) http://siljeaustadsmulan.blogg.no

♥ Hannah

goodnight

Hei ! Imorgen er det 17.mai, og istad prøvde jeg klærne jeg skal ha på meg. men snart skal jeg legge meg for jeg ligger i senga og blogger fra telefonen. Det er ikke sikkert jeg kommer til og blogge imorgen da , fordi jeg skal jo gå i borgertorget også. så i morgen er det ikke sikkert jeg får til og blogge.men skal prøve. godnatt ! -Hannah

God morgen !

Hei !

For en stund siden våknet jeg , men jeg tror pappa ropte på meg litt før der , så jeg våknet vist av det.Det er bare jeg og pappa som er hjemme idag , mamma og dina er på barnehage og jobb ! så idag skal jeg kanskje bake Cupcakes , har aldri gjort det før så vi får se om jeg lykkes ellet mislykkes.Skulle kanskje bli med silje på magneten idag, men thea skulle vist det.så da kan jo jeg bake cupcakes mens de er borte.Og jeg håper virkelig det blir finvær imorgen når det er 17.mai.Det er så trist når det regner og er overskyet , men det er meldt sol og regn da , men været kan jo snu seg fort , så vi må se !Hva synes du om bildet ?
Hva er været meldt til deg ?

♥ Hannah

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits