Ferie 2011 (hasby)

I'm back!

Heia! Savnet meg eller? Neida, tuller. Som dere ser, har jeg fått meg nytt design og det er det sniille Signe som har laget til meg ? Elsker det nye designet mitt. Ja, nå har jeg kommet hjem fra usa, kom hjem for ca. 2 uker siden. Hadde det kjempe fint der. Kan sikkert vise litt bilder av turen, vis dere vil. Men ikke nå da.

Lillesøstra mi og meg♥

Nå må jeg gå å spise mat! snakkes senere

Vil dere at jeg skal vise litt bilder fra usa turen? :D
Hva har dere gjort idag?

home

Heisann! Nå er jeg hjemme igjen etter to supre dager på telttur, vi var på stokkøya det var super fint der! Har tatt bilder som jeg poster senere idag vis jeg rekker det.Så skal jeg begynne å kommentere tilbake igjen fra dette innlegget så nå får dere kommentarer tilbake folkens! Har forresten kjøpt meg Justin Bieber Never Say Never filmen også, har ikke rukket å sett hele filmen ennå, men har jo tross alt sett den på kino to ganger.

Fotballaget mitt!♥

Idag er det også veldig varmt ute så det spørs om jeg drar en tur til silje eller finner på noe lignende!

Synes?

åre

Heia!
Igår ble det ikke noe blogging for vi fann ut når jeg lå på sofaen halv trøtt å ikke ordnet meg at vi skulle ringe til holiday club å høre om de ikke hadde hotellrom til oss, og det hadde de så da kjørte vi rett dit så jeg har badet kjempe mye maset om bowling og masse mer, så idag kom vi hjem og i morgen tidlig skal vi på telttur så da blir det ikke noe blogging før på torsdag, men jeg kan jo høre om Thea kan blogge for meg litt, siden jeg gjorde det til hun :))
Så har jeg tenkt på å slappe av litt med det der med det å kommentere tilbake, tenkte å gjøre det i noen dager, men dere må vær så snill å ikke slutte å kommentere til meg! for jeg blir kjempe for hver kommentare jeg får!♥ Jeg informerer dere når jeg begynner å kommentere tilbake til dere igjen.

Kan hende att jeg har tatt dette bilde før, men jeg har flere av de samme skjønner dere..

Hva synes du om att jeg skal slutte for en stund og kommentere tilbake til dere?
Hva har du gjort i de siste dagene?hits