Hverdag (hasby)

Torsdaag

Hei! Kom hjem fra skolen for en liten stund siden, torsdager er værst! Ska dra og levere inn telefonen min idag, å til de som har tenkt å kjøpe seg xperia x10 mini pro, IKKE GJØR DET! dritt telefon. dette er andre gangen jeg skal levere den inn, denne gangen er det fordi den klikker så mye.. jaja.

Nå begynner vell one tree hill, så må vell se det♥ blogges senere da dere!


FINT

goodbyee♥

forslag

Hejhej! Lenge siden sist eller hva? ikke så lenge siden da. Håper jeg svarte bra nok på spørsmålsrunden. Del 2 kommer senere. Nå er det ikke lenge til jeg drar til USA heller!♥ gleder meg noe sinnsykt! Men til overskrifta! Har dere noe forslag til hva jeg kan blogge om? bare kom med all slags forslag.

// arkiv bilde ;P

See you later!♥

Bloggpause?

Hey! Jeg tror jeg tar en bloggpause til jeg skal til usa, jeg blogger når jeg er der, for da er det kanskje mye mere å blogge om også. Det kan jo hende at jeg kommer tilbake en dag, vis jeg ikke har noe å finne på. Det er 24 dageer, men det er ikke sikkert jeg kommer til å blogge så mye når jeg er nede der heller, men begynner å blogge når jeg har kommet hjem igjen å sånt.

Anywayy, idag har jeg vært på skolen og lærd mye rart, neida. Vi har hatt Musikk, KHÅ, Engelsk, Plantime, OSV..
Og igår hadde vi fotballkamp, og vi vant, som vanlig! hehe

Mamma har baket Muffins idag, VERDENS BESTE!♥

heyy

Ses senere da, mine verdens beste lesere

steinkjer

Heia! Skal kanskje dra på steinkjer idag, å møte pappa, så skal jeg gå på martnan en tur, men det ser ut sånn at jeg ikke får lov, for jeg dro jo ikke på trening igår, så da ble pappa litt sur.. Men skal sikkert være sammen med thea senere idag♥
Dere lurer sikkert på hvorfor thea skriver gjesteinnlegg hele tiden, det er fordi hun spør meg om hun kan få blogge et gjesteinnlegg og det får hun lov, så thea kan blogge til dere når som helst. Ble ikke noe bilde av garderoben i går, det var derfor kameraet mitt hadde ikke strøm å giddet ikke..

Konsentrert..

Hva skal du idag?

helt vanlig dag

Heia alle søte lesere! Nå har thea hjulpet meg og kommentere tilbake til dere, siden jeg har ikke tid hele tiden. Thea er suuuuper duuper snill, anbefaler å gå inn på bloggen hennes http://tjss.blogg.no dere må kommentere tilbake til hun, for hun sier hun har sluttet og blogge, men når dere kommenterer til hun så kan hun dukke opp igjen!♥ Skal egentlig på trening idag, men det vet jeg ikke om det blir noe av. Så da må jeg sikkert tilbringe dagen min på sofaen. Begynner å bli tomt for idèer om hva jeg kan ha til overskrift, har jo sikkert 13456664 av samme overskrift, men det får dere leve med, helt til jeg begynner å komme på idèer igjen.

se så søøt!♥ jeg vedder på at thea kommer til å si til meg at bildet var styggt men jeg synes det var fiint!♥

Hva synes du om søte thea?♥
Kommentere bloggen til thea? 

lå over til synne

Heia! Jeg lå over hos synne inatt, kjempe koslig♥ Vi har sett film, koset oss med brus, popcorn, sjokolade og masse mer! har hatt det kjempe gøy sammen med synne. Så må jeg si tusen takk for at thea la inn et gjesteinnlegg til meg, hun satt faktisk hjemme til meg å skrev innlegget når jeg skulle ta på meg fotballklærne mine, hah! Så etterpå skal jeg kanskje møte synne igjen, hadde kameraet mitt med til synne, men ble ikke tatt noen bilder..

haha, søtt

Nå skal jeg på øra sammen med mamma og handle inn resten av skoletingene.

Synes?


god morgen

Heia! Jeg har sikkert hatt denne overskriften hundre ganger snart, okei ikke hundre men dere skjønner. Får ikke noe idè om hva jeg skal ha.. Jaja, Jeg sto opp for noen minutter siden, har laget meg en hotmail konto nå, hadde det fra før men glemte passordet. Dere kan kontakte meg på haasby@hotmail.com vis det er noe dere lurer på eller noe sånt! Har bynt å tenke på når jeg skal ha spørsmålsrunde, tenker det snart.


Skal kanskje legge ut noen innkjøp som jeg har hatt i det siste eller bilder av alle tøyskoene mine.

Vil dere at jeg skal ha spørsmålsrunde?
Skal jeg vise dere innkjøpene eller alle tøyskoene mine?


dårlig blogging

Heia! Synes det går veldig dårlig med blogginga mi nå, men har diverse annet som kommer før bloggen min.Kan jo fortelle dere hva jeg har gjort i de siste dagene da ;)

Tirsdag:
Var i namsskogan sammen med farmor, farfar, dina og søskenbarnet mitt martine♥ det var kjempe koslig, å vi hadde flaks med været også! så klarte jo jeg å få knagsår med en gang jeg hadde begynt å gå, så det var ikke så bra.. men jeg klarte meg faktisk hele turen, men til slutt så måtte martine dra meg i en sånn vogn som de hadde der, men det var ikke så langt da, så etterpå dro vi på kafè der, så etter der dro vi hjem, men vi stoppet på en plass og spiste mat og sånt, så dro vi hjem igjen :)

Onsdag:
Var sammen med martine hele dagen, så kom marita også, så da fant vi ut at vi skulle på kino og se harry potter dødstalismanene del 2 Så da gjorde vi det. Synes den var ganske bra jeg, har ikke sett del 1 enda da, men det skal jeg og martine se neste gang vi møtes :)

Torsdag:
Dro på magneten sammen med farmor, farfar og dina. Vi skulle kjøpe skolesekk til meg og dina, kjøpte en rød bergans sekk med brun skrift eller noe sånt.. så dro vi hjem til farmor og da ble vi hentet, så var jeg sammen med thea resten av dagen.

Fredag:
Jeg har vært sammen med thea helt til nå for hun skulle til mormoren sin og spise rotgraut. Så skal vell besøke henne etterpå tenker jeg. Så idag skal vi kanskje til mosvika og der blir vi helt til søndag tror jeg. Så fikk jeg beskjed ifra pappa igår om at fotballtreningene begynner på tirsdag, gruer meg, hater treningene.. gleder meg og gruer meg til å begynne på skolen igjen, men det skal bli litt godt å begynne på igjen, treffe alle vennene mine å forskjellig :)


loveyou♥

Ha en fin dag videre ;-)

herlig dag med silje!

Heia! Nå har jeg kommet hjem ifra mosvika, eller kom ikke hjem nå da, men kom hjem før idag. Har badet sju ganger idag, her hjemme også, kom nettopp hjem ifra elva, dette blir ett suger innlegg for jeg gidder ikke å blogge noe stort nå.Jeg har vært sammen med silje i hele dag, så vi har badet stort sett i hele dag, vannet er så godt å varmt!


Så har jeg og silje vært på bursdag til broren til silje idag, så pluteselig fant vi ut at vi skulle dra å bade, å da ble det med noen til :)

varmt

Heihei!
Idag har det vært helt supert ute, det er varmt og godt.Har vært i elva og badet, det var kjempe godt å det var ikke kaldt i det hele tatt, men plutselig begynte det å regne, så vi gikk oppover til huset vårt!Vi skal snart spise å etter det skal jeg dra til Thea en tur♥ Kanskje vi finner på å ta bilder, hihi!


PS:kan dere kommentere DENNE bloggen? , da blir hun glad! bare trykk på "DENNE" for å komme til bloggen hennes!

Er det varmt der dere er nå?

hits