Idrett (hasby)

kamp!

HEJHEJ♥
Lenge siden jeg har blogget eller hva? har jo bloggpause da, men blogger litt allikevell! I dag skal vi spille kamp mot egge, det blir spennende! Gruver meg da, litt. I går hadde jeg trening i 6 timer, i volleyball. Det var kjempe gøy.

Nok en mandag med bare kjedelige ting på skolen, engelsk som er dritt kjedelig. osv! Men nå må jeg gå vis jeg skal rekke kampen!

hejdå!


Hva skal du idag?

Trening sa du?

Heia! Det var vell trening idag også, men dropper den. I går var jeg også på trening, å vis jeg skal fortsette på volleyball har jeg åtte treninger i uken! Da har jeg ikke tid til blogg eller noe, men jeg skal få slippe på alle treningene. Men imorgen skal jeg på kamp, å på torsdagen er det trening, men den dropper jeg også. For jeg skal på gratiskonsert (: Sorry, vis dere synes jeg snakker alt for mye om trening, men er litt opptatt av det der..

Har hatt en super, men kjedlig dag på skolen. I slutten på timen skulle vi lage dørskilt, ble akkurat ferdig med den. Så en dag skal jeg ha med kamera på skolen. Tror vi har den kuleste dørskilten i hele gangen. Har også fått arvet en del klær fra mormor, men det er så mye at jeg ikke legger det innpå bloggen.

hilsen Silje, Hannah og Dina (:

Hvilke idretter går du på?

hjemme etter kamp

Heia! Nå har jeg kommet hjem fra kamp. Vi vant 10 - 0 over sørlia!♥ Dette var den første seriekampen etter storsjöcupen. Sitter nå i sofaen nydusjet, spist meg helt mett og musikk. i morgen skal jeg til legen for å undersøke føttene mine.

Fra thea♥

Hva har du gjort idag?

hits