mai 2011 (hasby)

Jejeej

heeii!Vant mot sparbu idag også, stillingen ble 12-0 til oss! å jeg har skadet foten så jeg har drit vondt i ankelen så jeg må bli frisk til vi skal gå 4 km i morgen!For og informere dere kamera er med i bagen! så skal prøve å ta bilderr :-)
Akkurat nå sitter jeg og snakker med silje på facebook.Men bloggen på onsdagen da!Ønsk meg lykke til imorgen ?

I dag er det..

... FOTBALLKAMP! Gleder meg, aner ikke hvem vi skal spille i mot, bare vet at vi skal møte opp klokken 16:40, må vell se på terminlista etterpå å finne ut det.Jeg håper vi vinner, alle andre kampene har vi vunnet så vi vinner kanskje denne også, kanskje jeg kommer med ett blogginnlegg senere ikveld hvis jeg har tid, for i morgen drar vi på hyttetur sammen med klassen så det blir ikke noe blogging før på onsdagen.Idag var den eneste vanlige skole dagen på hele uka og det som er så godt er at vi ikke har noe lekse på hele uken, og vi har ikke fått ukeplan heller enda.Skal du på fotballkamp idag?

Pictures

heia!

Idag er det mandag og det betyr skoledag så jeg har vært der, så nå har jeg kommet meg hjem.Bildene fra igår kommer nå!


Volleyballbanen

blomst

Sand

Sjøen
Sneglehus

En fin stein som vi fann.

Krabbeklør

Meg og thea :-)

Hva synes du om bildene?

Jeg klarte ikke å få bildene større for de er tatt me mobiltelefon.

Utedag

heia!Idag skulle vi egentlig gå trimbingo, men det var stengt.så da kjørte vi på havfrua og der tok jeg masse bilder, med telefonen min, for jeg tenkte ikke og ha med kameraet, men bildene skal jeg vise dere i morgen.Akkurat nå sitter jeg og ser Extrem oppussing usa Det er kjempe morsomt for jeg elsker sånne program når de pusser opp ting og tang.I morgen er det skole igjen da, så på tirsdagen skal vi til kråksjåen sammen med klassen og blir der til onsdag, og på torsdag har vi fri og på fredag har vi også fri :-) så det blir en veldig kort uke.


Fann bare ett eksempel bilde :-)

Bruker du og se extrem oppussing usa?
Hva har du gjort idag?

God Morgen

heia! Inatt har jeg nestn ikke sovet noe, for sengen var jo drit hard!Jeg har jo drit vondt i ryggen og overalt.Så jeg stidde opp klokken åtte.Det hørres ut som alle skal på TA-cup idag, men er jeg den eneste som ikke skal? Jeg går på fotball men idag ville jeg ikke bli med.Men nå skal jeg bare slappe av så kommer det sikkert flere blogginnlegg senere idag!Skal du på TA-cup idag?

Jeg vil lese din blogg!

Jeg har lyst til å lese din blogg! Legg igjen en link du så skal jeg ta en titt på bloggen din og kommentere!

Filmkveld

heia!Idag har jo jeg og thea vært på butikken å kjøpt ben & jerry's is!Smakte den istad og den var god men veldig søt.Kjøpte smaken brownie og sjokolade.Men nå skal jeg og thea se flightplan så vi blogges imorgen!
Kjedelig innlegg men det er bare sånn fort innlegg.

Har du ben & jerry's is ?

 

Ny header!

Heia!Nå har snille, søte thea laget ny header til meg,Ble kjempe fornøyd! Love it ♥Men nå skal jeg og thea på butikken og kjøpe ben & jerry's is! Har aldri smakt det, men dere får sikkert resultatet senere ikveld!Hva synes du om headeren?

http://tjss.blogg.no

Dagen så langt

heia!

Dagen til jeg og thea har egentlig vært veldig kjedelig, var en tur på lekeplassen og sånt.Etterpå dro vi på besøk til silje og besøkte hun, så har vi ikke gjort noe mere.Søskenbarnet mitt kommer klokken 3 idag, så ikveld skal vi spise taco og sånt!Så skal jeg sikkert ut snart igjen.Hva skal du idag ?

Natta

hei!

Skulle bare innom for og si natta, Thea ligger over hos meg i natt, vi hadde latterkrampe istad! og vi holdt på og dø av latter!Mamma ble litt lei av oss, for vi fniste hele tiden.Nå ligger vi i senga og spiller forskjellige spill.Så blogges sikkert imorgen også. Søskenbarnet mitt + tante og onkel kommer og skal ligge over her hos oss.Så vi får se om jeg har tid!

Skal noen ligge over hos deg inatt ?

♥ Hannah

Overskriften

... er altså problemet, finner ikke hva den skal være eller noe!Idag har dagen min vært ganske kjedelig, matte,norsk,engelsk,musikk,tekstil og alt de kjedelige tingen der!Bynner å bli lei av skolen, føler at jeg har bruk for sommerferie snart.Og jeg synes sola og varmen skal komme nå.Idag er det altså fotballtrening, og det er egentlig veldig kjedelig, gleder meg hver dag når det er en halv time igjen av treningen for da kan jeg bare tenke at jeg er snart ferdig med hele treningen.Ferdig med den saken.Nå må jeg vell begynne med leksene snart, for vi skal skrive en sånn engelsk historie om presidenter på engelsk og da har jeg valgt og ta Barack obama.
Men nå skal jeg spise!

Har du trening idag ?

Hannah

Hot or NotOne piece !

Hot or Not ?

¢¾ Hannah

Skolen

Heiåhopp!

Idag har jeg vært på skolen som dere vet.Nesten alle guttene i min klasse og i A klassen hadde spilt kamp mot sjuende.Og den som tapt måtte holde seg unna kunstgresset i 1 mnd!Og ingen av jentene ble med på avtalen, så det er bare guttene som må holde seg unna for sjuende vant.Så jentene får være på kuntgresset.Idag har vi vært på dataen skulle få forskjellige oppdrag på It'slearning Det var egentlig ganske gøy.Så i siste timen hadde vi musikk og ingen giddet og spille så da skulle vi lære oss og spille på en sånn liten gitar, aner ikke hvordan det skrives.så da holdt vi på med det litte så ble skoledagen ferdig, og da måtte jeg vente på silje for jeg og silje tar taxi hjem :-)
Byebye


Noen i fra klassen min ! :D

Har du It'slearning ?

♥ Hannah

Lite blogging

Heisann !

Lenge siden jeg har blogget, men jeg har vært opptatt med lekser,kamp,ute med venner og de tingene der.Så har jeg egentlig mistet litt av blogglysten men jeg ikke slutte og blogge fordi.Jeg blogger når jeg har tid og lyst!Dagen min har bestått av:Skole,Lekser,Ballbingen.Så har ikke hatt så mye tid idag.


Haha..

Hva har du gjort idag ?

♥ Hannah

Camping

heihei !

Jeg giddet ikke å blogge igår fordi jeg var på sykehuset og besøkte silje♥Alt er bare bra med hun, men hun går på krykker da.Så på mandagen skal jeg og silje ta drosje til skolen og hjem igjen.Fuun!♥Så skal jeg på fotballkamp, og jeg gruer meg for tenk om jeg brekker foten også!Men det skjer sikkert ikke.Skal hjem idag og da skal jeg være sammen med silje ♥


Siljesøtaa ♥

Hva synes du om bildet ?
Har du campingvogn ?

♥ Hannah

God bedring !

heisann !

Idag har jeg vært i ballbingen sammen med mange folk.Jeg og kristine stakk av med sykkelen til jesper!haha,morsomt! Men når vi kom tilbake skjedde det noe helt forferdelig.Stakkar silje hadde vridd foten eller noe sånt så det stakk opp en kul av foten hennes så hun lå der og pintes, helt til moren og faren kom og da dro de på sykehuset.Så jeg vil si God bedring til min bestevenn silje !♥ Håper det går bra med deg, glad i deg♥


Love you ! ♥

Stakkar !

Besøk bloggen hennes :-) http://siljeaustadsmulan.blogg.no

♥ Hannah

Skoledagen

Heihei !

Nå har jeg kommet hjem fra skolen, fikk gå litt tidligere idag, for når vi var ferdige med gloseprøven fikk vi hjem så jeg ble tidlig ferdig så jeg dro hjem.Idag er det fredag og det betyr helg! imorgen drar vi sikkert til campingen så det bli kanskje et lite blogginlegg før jeg drar.idag skal jeg ikke noe, men skal bare ut i ballbingen og sånt! sorry for dårlig blogging, men jeg har andre ting jeg må gjøre også.


Meg og søskenbarnet mitt martine!♥

Hva har du gjort på skolen idag ?
Synes om bildet ?

♥ Hannah

Tinestafetten

Heisann !

Idag har jeg vært på Tinestafett.De to første timene på skolen gikk helt greit, men når jeg så på klokka at det var bare en halv time igjen til vi skulle dra til Finalen på tinestafetten, da begynte jeg og bli nervøs.Når vi kom fram var det sånn idrettstime om jeg skal kalle det.Men prøvde ingen av delene for jeg ville ikke bli klar før jeg begynte og springe.Så isteden gikk jeg og fikk trykket i meg en bolle før jeg skulle springe.første etappen lå vi sister, og så vekslet vi, og da måtte ramona springe alt hun hadde, og hun tok igjen fem stk!Så hun vekslet med noen andre og da lå vi på tredjeplass.Så skulle jeg springe da, men det var noen som lå før meg og da sprang jeg forbi en person.Og det var flere som sprang, men gidder ikke og fortelle om det.Men vi kom på 5 plass da.Og glemte og si, at det var bare toppalaget som var i finalen og den var jeg på.så når vi var ferdige med å springe dro vi hjem, og når vi kom på skolen måtte vi ha tekstil og sløyd, men jeg gjorde ikke noe for jeg giddet ikke.så nå sitter jeg bare her da og koper.


Har du vært på Tinestafett idag ?

♥ Hannah


Outfit 18/05/11

heisann, tenkte og gi dere en oufit !


¨ªredobber 5pk - Cubus 39,-
Hals - VeroModa 149,-
Topp - Bikbok 199,-
Bukse-Cubus 149,-

Hva synes du om outfiten ?

¢¾ Hannah

Skoledag

heisann !

idag har jeg vært på skolen , sluttet klokken 2, men jeg,siri,camilla og mayalay måtte vente litt lengere fordi, vi var på kjøkkenet siste timen så ble ikke helt ferdige.Men ble det til slutt, og da dro vi hjem og silje hadde stått og ventet på meg ved syklene.Og når vi kom oppå broen sto Jørgen der og prøvde å få sykkelen igang, men det funket ikke for Tannhjulet og det der haddet tvinnet seg i fast i hjulet så han måtte trille sykkelen helt hjem.Men jeg tror det gikk bra da.Skal på fotballkamp idag, vi skal spille mot sverre og de tror jeg er god, men vi er bedre!Så har vi fått itslearning idag også.Så nå skal jeg vell begynne med leksene snart også da.hade !


Meg , thea og silje♥

♥ Hannah

Hot or Not

Hei ! kommer en hot or not til dere !Leopardsko

Hot or Not ?

¢¾ Hannah

Feiring

Hei !

Først og fremst må jeg bare si gratulere med dagen, håper dere får en super 17.mai ! Idag har jeg altså vært ute og gått i tog, været varierer hele tiden, plutselig er det regn så kan det være sol osv.Vi gikk fra videregående skole til moparken.Og når vi kom dit var alle veldig kalde så vi fikk ikke gå til skolen, men jeg , martine og siri gikk til skolen likevel om vi ikke fikk ! haha , det var begge andre klassen som hadde stukket av også og mange fra vår klasse.så kom jo de andre etter hvert og da skulle jeg se på at thea drillet, og alle dansene deres var kule.Så når thea ble ferdig skulle hun gå inn og hente seg is.Så måtte jeg dra hjem.Og her sitter jeg da, farmor og farfar og mormor kommer og spiser sammen med oss idag♥og etter vi har spist skal jeg gå i borgertoget.Jeg skal gå sammen med fotball jentene jeg spiller med.


Meg og silje♥

Har du hatt en fin feiring så langt ?
Bruker du Bunad ?

Besøke thea sin blogg ? : http://tjss.blogg.no

Besøke silje sin blogg ? : http://siljeaustadsmulan.blogg.no

♥ Hannah

goodnight

Hei ! Imorgen er det 17.mai, og istad prøvde jeg klærne jeg skal ha på meg. men snart skal jeg legge meg for jeg ligger i senga og blogger fra telefonen. Det er ikke sikkert jeg kommer til og blogge imorgen da , fordi jeg skal jo gå i borgertorget også. så i morgen er det ikke sikkert jeg får til og blogge.men skal prøve. godnatt ! -Hannah

Cupcakes

Hei !

Idag har jeg og thea laget cupcakes.dere får bildene ifra bakinga nå, så skal vi ta outfit bilder etterpå som vi skal poste til dere !


Namnam !


de ble kjempe gode !

Thea♥

Hva synes du om bildene ?

♥ Hannah

Nam eller ÆsjCupcakes !

Hot or Not ?

¢¾ Hannah

God morgen !

Hei !

For en stund siden våknet jeg , men jeg tror pappa ropte på meg litt før der , så jeg våknet vist av det.Det er bare jeg og pappa som er hjemme idag , mamma og dina er på barnehage og jobb ! så idag skal jeg kanskje bake Cupcakes , har aldri gjort det før så vi får se om jeg lykkes ellet mislykkes.Skulle kanskje bli med silje på magneten idag, men thea skulle vist det.så da kan jo jeg bake cupcakes mens de er borte.Og jeg håper virkelig det blir finvær imorgen når det er 17.mai.Det er så trist når det regner og er overskyet , men det er meldt sol og regn da , men været kan jo snu seg fort , så vi må se !Hva synes du om bildet ?
Hva er været meldt til deg ?

♥ Hannah

Ute

heihei !

Jeg er sykt glad for jeg ikke skal på skole imorgen ! tenkte ikke over at jeg hadde fri heller jeg :P akkurat nå har jeg kommet hjem fra ballbingen , var der i 3 timer tror jeg sammen med masse folk.Kjempe gøy var det der , for jeg og silje måtte jo ut en tur siden vi har sittet inne idag og kopet på dataen så jeg tenkte vi kunne ut en tur også.forresten glemte helt å fortelle at snille thea http://tjss.blogg.no hadde laget design + header til meg ! ble så fornøyd , hun er drit flink !♥ så dere må stikke innom en tur og kommentere (Y)


jeje..

Har du vært ute ?

♥ Hannah

Kjedelig

Hei !

Vi sitter fortsatt i senga til silje å koper framfor to dataer.Vi aner ikke hva vi skal gjøre , men det er jo ikke så mye å gjøre heller da , for det regner jo ute ! været snur sg veldig fort. igår stripet jeg håret å jeg tenkte kanskje jeg kunne legge det ut på bloggen Vil dere det ? stripet det blondt da , så nå har jeg klippet meg og stripet håret til 17.mai , det er jo bare 2 dager igjen , tiden går fort !Haha , det der var artig ♥ bildet er tatt i fjor når jeg var i amerika , skal dit i år ogsåå ♥

Kjeder du deg ?

♥ Hannah

Trimbingo

Hei !

Velkommen til min blogg forresten , idag har jeg vært ute å gått trimbingo sammen med familien.Jeg vant faktisk to sjokolader.har vunnet 500kr før da , men det er veldig sjelden.etter vi hadde gått trimbingo dro vi til farmor og farfar å spiste vaffel , så var vi der ei stund til vi dro hjem.å nå sitter jeg i senga til silje sammen med silje og blogger og hrer musikk♥Silje♥

Jauda..outfit :


Genser-Cubus 79,-
Singlet-Cubus 69,-
Bukse-Cubus 149,-

Alt fra cubus !

Hva har du gjort idag ?

♥ Hannah

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits