juni 2011 (hasby)

Hot or not?

Hva synes du om Høye støvletter?


Klarer bare ikke å gå i sånne!!

Hva synes du, Hot or not?
Har du noe lignende?

godnatt

heisann!
Nå ligger jeg og silje i senga på hver sin data som vanlig, Hahha! Hadde besøk av thea før idag <3 hun hadde kjøpt gave til meg og silje, og jeg fikk en lommebok,Armbånd,neglelakk og en "veske". Har ikke noe mere å blogge om da så.

Fine sirii mii <3

Jaja, har ikke noe mer å blogge om da.
Besøke silje sin blogg HER ♥

Hva synes du om bildet?
Hva har du gjort idag?

Silje ligger over

heihei!
Glemmer av dere hele tiden jeg.Glemte faktisk av at jeg hadde blogg.Menmen må begynne å skjerpe meg!Inatt skal silje ligge over til meg♥ Neste uke skal jeg på storsjöcup, å jeg gleder meg noe syykt!! blir der helt til fredag tror jeg vis vi ikke vinner da.Menmen, blogges ♥


Har du noen som ligger over? 

 

sommerferie

heisann!
Jeg suger til å oppdatere bloggen min. Har så mye annet å tenke på, så dere må ikke forvente dere nå mye av meg. Startet sommerferien igår.Kjempe deilig!! Skal til storsjøcup om ca. 2 uker å da kommer jeg ikke til å blogge.Idag har jeg vært sammen med synne og ramona♥ Spørs om jeg skal dra til synne etterpå, for hun skulle på gårdimellom.
Bloggez

 


We are the world 25 for haiti.

Hva synes du om sangen?
Hva skal du gjøre i sommer?

 

siste uke

hei hei!!
Tar et blogginnlegg til dere før jeg drar på skolen, men skal ikke det ennå men snart. Idag skal vi på sykkeltur til skånes sammen med femte og sjuende. Dette er altså den siste uke før sommerferie gleder meg syykt til å få fri!!♥ blogges


Litt uklart kanskje for silje er veldig flink til å ta bilder når vi sitter inni en bil!! haha

Når begynner dere sommerferie?
Hva skal dere på skolen idag?

overnattingsbursdag!!

Heiaa!
Nå sitter jeg og Camilla å ser på at Ingri og Melina skal sette opp madrasser, haha! holder på å d av latter!! pappa kom heldigvis med dataen for vi hadde ingenting og gjøre!! har tatt masse vis av bilder idag men gidder ikke å laste opp noen av dem idag. Vi sitter og ser på The perfect man. blogges♥


Siri og meg♥

Meg ♥

Poster resten av bildene imorgen ;-)
Jeg og melina tok på kjempe mye sminke!! haha, fuun
Besøke bloggene? :

Melina

Camilla

Kommenter gjerne til dem!

Hva synes du om de to bildene?
Hva har du gjort idag?

herlig dag!

heiaa!
Idag har jeg vært på bursdag til Andrea og Thea, var kjempe koslig♥Når vi kom dit fikk vi servert pizza og brus og etter hvert muffins og sjokoladekake♥Å etter det så vi film tror filmen som vi så het You again elns ;) har nettopp sett på vg-lista fra oslo, snakket med mamma og spurte om vi kunne dit når det var i trondheim, og hun sa kanskje.Så må vell håpe på det beste!imorgen skal jeg og silje på martnanen (ikke silje som har brekt fot), gleder meeg!!!♥Kjenner egentlig at jeg ikke gidder på bursdag imorgen, for det har skjedd en "krangel" vis jeg skal kalle det, men gidder ikke å fortelle alt.. på bursdagen satt vi og baksnakket noen også uten og nevne navn, men det er ei som ikke går på vår skole.men nattinatti <3Hva har du gjort idag?

can't wait!

heihei!
Idag skal jeg på bursdag til thea og andrea♥Gleder meg sykt, can't wait!! kamera blir ikke med idag, men det blir med imorgen, for da skal jeg også på bursdag og det er overnattings bursdag til melina♥Dette blir en travel men morsom helg, og neste uke tar vi sommerferie på torsdag, og neste uke skal vi blant annet på sykkeltur sjette og femte, fotballkamp lærerne mot sjuende, rydding av bøker, idrettsdag.Idag ryddet vi tilbake noen av bøkene vi har hatt gjennom sjette trinn, blir veldig godt å bli kvitt noen bøker!Skal også kanskje på martnanen men det er jo ingen som vil bli med heller :(
Har du noe du gleder deg til?
Skal du på bursdag idag?

Hvilken?

heia!
Nå har jeg fått inn headere fra to personer, hah! Men problemet er at jeg vet ikke hvilken jeg skal ha...
Dere skal få se hvordan de er så skal dere få bestemme hvilken jeg skal ha!

1.

Min kommentar: Synes den er skikkelig fin og sommerlig, likte den kjempe godt så må jeg si tusen takk for at du lagde denne til meg!!♥
Laget av: http://albiss.blogg.no

2.


Min kommentar: Synes også denne er fin!Ble fornøyd med den.Tusen takk for at du lagde den!♥
Laget av: http://tuvasi.blogg.no

Hvilken synes du jeg skal ha, 1 eller 2?

skoledagen min

hei hei!
Nettopp kommet hjem, fordi den stygge taxi'n kom jo ikke før kvart på 3... jeg og silje ble kjempe klar for vi ville hjem skifte klær.Snart skal jeg på martnan, men først skal jeg spise pizza.Skoledagen min har vært helt normal som alle andre sin.Fikk velge mellom "eksamen" i musikk, eller rydde ut tingene til avslutningen i gymsalen.Så da ville vi rydde ut.Idag er det sol og varme igjen, Love it♥Er det sol hos deg?
Hva er planene dine for idag?

Gratulerer med dagen!

hei hei!
Glemte nesten av å si at min bestevenninne thea har bursdag idag♥Gladideg ;** men idag for hun på teltur med klassen, noe som hun ikke ville på bursdagen sin.nå skal jeg fortelle litt om "historien" hvordan vi ble kjent!
Det var kanskje når vi var 5 år ca.Var jeg sammen med min venninne som nå går i klassen min sanne.jeg husker ikke helt men skal skrive det jeg husker.sanne skulle hjem og spise middag og det måtte jeg også og da dro jeg til hun etterpå og da hadde hun besøk av jente som hette thea.Så vi dro på lekeplassen og snurret, og fra den dagen dro jeg til hun nesten hver dag.Men fra vi var 5 år til 7 år ca. Hadde vi god kontakt men når jeg ble 8 år begynte vi å ha lite kontakt så da var jeg vell bare sammen med silje.Og ifjor eller iførrifjor traff jeg hun igjen og da begynte vi og snakke om når vi var bestevenner og sånn, så sa begge: ska vi itj vårra bæstevenna igjænn? å begge ville det så siden det har vi vært det.Så idag er det din dag, men jeg treffer jo ikke deg før imorgen så, hah!
Ha en fin dag!♥

http://tjss.blogg.no kommenter til hun! blir kjempe glad!!

Hva synes du om bildet?
Stikke innom bloggen hennes?

Melina er på besøk

hei hei!
Nå er melina hos meg, hun ble med meg hjem etter skolen.Ventet kjempe lenge på at taxi'n skulle komme, men den kom endelig til slutt!Aktivitets dagen gikk jo bra, men har drit vondt i foten så kunne ikke bli me på noe orientering eller stafettt eller noe som hadde med å springe.Melina skal lage seg blogg nå, så jeg tenkte å linke hun på min♥Idag begynner martnanen ogsåå, men tror ikke jeg skal dit, drar heller imorgen!


Webcameraa..

Har du noen på besøk?
Hva har du gjort idag/skal?

øratur!

hei!
Kommet hjem fra trening nå ja.Ble faktisk en morsom trening, men det begynte og regne og alle ble kliss våte!etter treningen dro jeg hjem og slengte i meg maten og gikk og dusjet og etterpå ringte jeg thea for vi skulle på amfi sentret.Kjøpte meg ingenting, ny rekord, haha! men kjøpte meg ett blad da, men vi sier at det ikke teller.så nå sitter jeg i stolen og koper som vanlig, må vell også skrive ferdig den "historia" om østerrike straks nå også.blogges


Dette er den nye headeren min! ønsker at flere kan lage til meg da.Så jeg har mange og velge i.Albertine skal vell lage til meg vis jeg ikke tar feil!denne er det snille tuva som har laget til meg, må bare si en ting til henne: ble veldig fornøyd med den tuva, setter stor pris på at du lagde denne til meg!

http://tuvasi.blogg.no bli sikkert veldig glad for at du stikker innom bloggen hennes!
send en mail til meg vis du vil lage en header til meg.

hasby@live.no

Hva synes du om headeren?
Vil du lage en til meg?

Verdens beste overskrift!

hah, har ikke noen annen overskrift! Idag har jeg altså vært på skolen, til klokken 2.Og imorgen skal vi på aktivitetsdag noe som jeg elsker!NOT, hater det direkte!kom akkurat på at jeg skulle på trening om en halv time! hohoi! men nå må jeg bare kle på meg.Går du på fotball?
Hva er planene dine idag?

innkjøp 10/06/11

hallo!
Nå kommer bildene fra innkjøpet ;-)Skjørt//H&M 99,-


Mageshorts//Gina Tricot 249 ,-

Tights//H&M 49,-

Skal på  fotballkamp snart, jeg synes det er litt rart at vi har det på en pinsedag..

Sorry forsinket innkjøpinnlegg men kameraet mitt var dødt!

Hva synes du om innkjøpet?
Har du noe av det?
Ønske meg lykke til?

WiMP

hei!
For en stund siden lastet jeg ned wimp, ganske bra musikkprogram, jeg sier det er mye bedre en spotify for her kan du høre så mye du vil!å det er flere sanger enn det er på spotify!Så jeg anbefaler det.Men det er bare for de som er canaldigital kunder.Tenkte jeg kunne legge ut hva jeg kjøpte meg på fredagen for nå er kameraet mitt ladet opp, hehe! blogges♥


Sånn ser det altså ut :-))

Har du WiMP?

Første dagen med..

..regn, ja faktisk på lenge, så idag kan jeg ikke gå med shorts og singlett, må altså gå i langbukse!
Håper det ikke blir altfor lenge til det blir sol og varme.i morgen er det skole også så da er det full kjør med fag, noe som jeg gruer meg til.. men det er jo sommerferie snart også, så i år skal jeg på storsjøcup og det gleder meg til.også må jeg si TUSEN TAKK FOR ALLE KOMMENTARENE JEG HAR FÅTT! det setter jeg veldig stor pris på.Jeg får altså tilbake en veldig mye bloggglyst!det er alt jeg vil si.Hvilket vær er det hos deg?

krim

godkveld!
Sitter nå oppe og ser suspect behavior.Kjempe spennende men også skummelt.Etter programmet som jeg ser nå blir det CSI ♥ elsker krim serier for å si det rett ut!
Blogges senereBruker du å se på krim?
Flere som kjeder seg?

Outfit 12/06/11Singlett//Gina Tricot Skjørt//H&M Tights//H&M

Synes?
Har du noe av det?

været

Ble jo helt sprengt! haha, men det var kjempe varmt så plutselig regn, torden og lyn, omg.
Akkurat nå kjeder jeg meg som bare det.Det er absolut ingen som er hjemme og når jeg sier ingen mener jeg det!var hos farmor og farfar isted og besøkte dem men det ble ikke så lenge, så nå sitter jeg bare og venter på at alle andre folka skal komme hjem så vi kan dra i ballbingen eller noe sånt!tenkte også å ha sånn "my stuff" eller noe lignende noen ganger så ikke bloggen blir så kjedelig.


Meg og sis i Disney World i Amerika 2010 ♥

Synes om bildet?
Kjedelig der også?

wihuu

hei!
regn, torden og lyn er det her ute nå.Alle synes det er skummelt men jeg synes det er spennende :-)
Tusen takk for alle forslagene jeg fikk i forrige innlegg, har bestemt meg hvem jeg skal spørre om å lage design til meg. http://tmlm.blogg.no blogges senere skal se på lynet som er ute♥

seeyalater!

Er det Torden og Lyn hos dere?

 

 

design

hei!
Kan noen værsåsnill og lage et design til meg som er gratis og ikke koster penger? kan kommentere kommentarer for takk for at du laget design til meg :-) pliis <3

kommenter i kommentarfeltet om du vil gjøre meg glad! :-)

tidlig morgen..

hei!
våknet klokken 6 idag.Hostet så mye at jeg måtte bare gå ned og ta meg hostesaft.Håper det blir finvær idag også ♥ men det er meldt regn idag da og 11 grader.. men nå ser jeg på himmelen at den er blå og er sol ute, så blir vell sikkert finvær idag også :-)


haha, meg ifjor eller i førrifjor..

-Hannah

summer day

heia!
Jeg har vært litt opptatt denne dagen og også igår.Idag har jeg vært sammen med Malin (søskenbarnet)♥Vi har vært på kino og sett Pirates Of The Carribean, den var ganske bra, og det som var så morsomt var at det var bare jeg og malin som var der, så jeg sprang litt i salen og holdt på og flire meg ihjel!Var på steinkjer igår og kjøpte meg noen ting.Skal prøve og ta noen bilder vis jeg får tid, men denne helgen er ganske full.


Meg og Malin♥

Hva har du gjort idag?
Hvor mange grader har det vært hos dere idag?

Todaay

hallo!
Idag har det også vært kjempe fint vær!Har gått i shorts i hele dag, nesten.Har også vært på kanotur sammen med klassen idag, kjempe morsomt kanoen gikk rundt to ganger! fikk latterkrampe og etter hvert badet jeg bare buksen, det var kjempe herlig og bade idag!Før idag dro jeg og thea på fotballtrening, vi kom halv fem men treningen begynte klokken fire.Var egentlig ganske bra at vi kom en halv time for sent for det har jo vært kjempe varmt idag, så klarte nesten ikke å konsentrere meg idag.Men nå skal jeg gå og dusje, hade♥

Har ikke noen bilder for tiden..

Har du hatt en fin dag idag?

heimkunnskap

hallo!
Ferdig på skolen 12:15 idag, skal snart dra på butikken og handle inn ingrediensene.Idag er det også sol, liker dette jeg!Lenge siden jeg har postet en outfit, men jeg har nesten ikke tid, jeg tar bilder når jeg har tid!Idag er det ingenting på planen, skal vell ut og nyte solen når man har mulighet.byebye

Har dere heimkunnskap noen ganger?

kjempe fin dag

hei!
Har vært en kjempe varm dag idag, jeg så på gradestokken en gang idag og den viste 31grader!Kjempe varmt, jeg og silje har svettet i hele dag, så har vi vært i ballbingen idag, men vi spilte ikke fotball vi satt der og kopet foran alle andre.Imorgen er det heimkunnskap og jeg har endelig funnet ut hva jeg skal lage, taco og brownies til dessert.Men må skrivi loggbok og det er noe jeg ikke skjønner, men finner vell ut det etter hvert.Skal strax dusje nå, så skal jeg legge meg og se CSI.Så skal jeg legge ut en sang som jeg har hørt på tusen ganger idag.

 
super bass-nicki minaj

Hva synes du om sangen?
Har det vært sol hos dere?

 

Hot or NotBasketsko :-)

Hot or Not?

Good Morning

Hei!
God Morgen, nettopp stidd opp.Jeg har vist blitt forkjøla også, men jeg har ikke gått (?) med for lite klær, kanskje det var på kampen igår da.Er hjemme alene idag, så har jeg fri.Alle andre på skolen er ferdig klokken to, så må vell dra på besøk til noen senere idag, og imorgen er det hjemmedag og da skal jeg lage mat og jeg aner ikke hva jeg skal lage.Men nå skal  jeg gå og ordne meg mat.
Blogges


Konsentrert..

Har dere noen ideer hva jeg kan ordne til middag?
Har dere fri idag?

kampen

heiåhååå!Nå har jeg nettopp kommet hjem fra fotballkamp, thea var med og så på meg idag.Kampen gikk jo bra den, men den var kjempe skummel!Før kampen dro jeg og thea på bohus og kjøpte oss godteristenger så jeg fikk litt energi til kampen, og etterpå dro vi på stadion og så på noen som trente, så begynte kampen vår da og den endte 7-2 til oss! :-)
Har fri imorgen, hihi!


Justin Bieber ♥

Liker du Justin Bieber?
Hva har du gjort idag?

 

sunny day

heiåhopp!Skikkelig fin vær idag!Glemte selfølgelig kameraet mitt igår så det bli ikke noen bilder desverre, men gøy var det å gå i tog!Senere idag skal jeg på stadion sammen med noen og spille fotball.Jeg synes det er kjempe koslig når det er sol og varmt ute.Men blogges!


Ikke jeg som har tatt.

Er det sol hos dere?

 

Levert telefonen

hei!Idag har jeg vært å levert inn telefonen min for mikrofonen funker ikke.Så har jeg og thea vært ute og solgt lodd, men fikk nesten ingen å kjøpe så må vell prøve imorgen også.Så har jeg bare vært hjemme og gjort INGEN verdens ting!!skulle egentlig bli med på steinkjer idag, men giddet ikke for vi skulle ikke på shopping og da er det ikke morsomt og bli med.


Webkamerabilder..

Imorgen skal jeg bli med i vømmeltoget så skal kanskje få til å ta noen bilder.Håper det ikke blir så kjempe lenge at jeg får tilbake xperian min.For jeg gidder ikke å ha den shit telefonen der noe lenge.

Hvilken telefon har du?

Åre

Heisann!Silje ringte istad og spurte om jeg ville bli med til åre sammen med henne og da sa jeg sefølgelig ja! <3 Så jeg drar til silje strax nå så det blir sikkert ikke mere blogging idag.


søøt♥

Skal du til åre?

 

Langhelg

Hei!Nå har jeg akkurat kommet inn fra ballbingen.Sitter inne nå og vurderer om jeg skal gå å spise is eller om jeg skal spise godteriet mitt som jeg fikk av pappa idag.Aner heller ikke hva jeg kan gjøre så jeg tenkte og ordne ett blogginnlegg til dere.Har forresten lang helg det er jo skikkelig deilig men har jo bare vært på skolen i en dag også da.På lørdagen skal jeg bli med i vømmeltoget og da skal jeg sitte på hos ei vennine, faren hennes kjører en sånn gammel buss.Men nå skal jeg fortsette og se på vinn på minuttet, så blogges i morgen.Har du langhelg?
Hva har du gjort idag?

Kråksjø turen

heia! Kråksjøen turen gikk jo bra den, når vi skulle dit gikk jeg sammen med noen folk!Alle ble gale av oss for jeg og siri snakket hele tiden så de ble ganske leie av oss, for det tar ca.1 time og gå dit og på den timen snakket jeg og siri.De siste kilometerne hadde jeg dritt vondt i ankelen så da måtte jeg bare holde ut helt til vi kom fram til hytta.Alle sammen var kjempe klare når vi hadde kommet fram, så når vi kom inn satt vi oss i stolene og spilte kort og forskjellig og det har vi gjort nesten hele tiden.Har også bilder til dere, når jeg sa at jeg skulle ta bilder sa de andre: åhh, hannah du trøng itj å ta bilda tå allt shøø! haha, men jeg gjorde det jeg.Vi la oss klokken halv 1 og stidde opp klokken halv 6.Veldig tidlig men det var noen som begynte og tenne bål, for vi frøs ihjel.Det var faktisk litt snø der også så jeg akte meg noen turer, haha!Men jeg gidder ikke å fortelle ALLT!


Camilla


Søt ♥

Berit og Siri♥

.....Søte melinaa♥


Utsikten


Ut på tur!

Gjengen jeg gikk sammen med

FRAMME!

MegKjeksen min, kjedet meg litt...


Kveldstur i regnet!

Vi gikk irundt på andre siden av vannet

Plutselig kom sola også

Fotogene folk!

Synes om bildene?
Har du vært på Kråksjøen?

hits