juli 2011 (hasby)

herlig dag med silje!

Heia! Nå har jeg kommet hjem ifra mosvika, eller kom ikke hjem nå da, men kom hjem før idag. Har badet sju ganger idag, her hjemme også, kom nettopp hjem ifra elva, dette blir ett suger innlegg for jeg gidder ikke å blogge noe stort nå.Jeg har vært sammen med silje i hele dag, så vi har badet stort sett i hele dag, vannet er så godt å varmt!


Så har jeg og silje vært på bursdag til broren til silje idag, så pluteselig fant vi ut at vi skulle dra å bade, å da ble det med noen til :)

campingkos

Holaa! Idag har jeg og silje tatt litt bilder til dere,  vi har også badet litt.sitter og gomler godteri, hihi ♥
besøk bloggen til silje : http://siljeaustadsmulan.blogg.no


gammelt bilde av oss :P

Besøk bloggen til silje?

 

camping!

Heisann! Nå drar jeg, silje og familien min å camping snart, men tenkte at jeg skulle komme med ett innlegg. Silje og jeg kommer kanskje me ett blogginnlegg senere idag, vis vi har tid.Må vell begynne å gå på badet strax, så skal jeg spise å blablablaa! snakkes senere! ♥

haha, iluu♥

ONE LESS LONELY GIRL, fin sang eller hva?

Hva skal dere idag?
Synes om bildet?

Bilder

Heisann! Nå kommer bildene i fra teltturen :)


Elina og Meg♥

Det var sånne lyslanterner som de tente opp på kvelden, de var skikkelige fine!

Meg og Magnus♥
Det var masse fler bilder, men jeg gidder ikke å poste alle for det er så mange. Idag har jeg vært sammen med silje og vi har sett film, den var kjempe bra!, Elsker Justin Bieber, å det har jeg alltid gjort! ♥

 Synes om bildene?

film

Heihei! God morgen, har nettopp ordnet meg og spist mat.Dere skal få se bildene idag, for det ble ikke noe blogging igår, for jeg var til silje til klokken 11 elns, så måtte jeg hjem å legge meg for jeg hadde stidd opp så tidlig, så da fikk jeg ikke ha med dataen opp, så derfor får dere se dem idag!

Silje kommer snart nå, så skal vi se Justin Bieber Never Say Never♥ Det passer bra å se film idag også, for det regner her i verdal, så det er ganske kjedelig å være ute når det regner.

Tok ett bilde i farta!


Justin Bieber♥

Har du sett filmen?

home

Heisann! Nå er jeg hjemme igjen etter to supre dager på telttur, vi var på stokkøya det var super fint der! Har tatt bilder som jeg poster senere idag vis jeg rekker det.Så skal jeg begynne å kommentere tilbake igjen fra dette innlegget så nå får dere kommentarer tilbake folkens! Har forresten kjøpt meg Justin Bieber Never Say Never filmen også, har ikke rukket å sett hele filmen ennå, men har jo tross alt sett den på kino to ganger.

Fotballaget mitt!♥

Idag er det også veldig varmt ute så det spørs om jeg drar en tur til silje eller finner på noe lignende!

Synes?

Gjesteinnlegg fra Thea!

Heiaa! Jeg har lovt Hannah at jeg skulle blogge for henne mens hun er borte, og det skal jeg selvfølgelig :-) Nå sitter jeg og Sara hos Sara og koser oss med jordbær, karamell, vaniljesaus og tente lys ♥ Kjempe koselig!

Har tatt noen bilder også, som jeg tenkte å dele med dere:


peent, ilu

Toffeeee, naaaam..

Foresten - Sara skal begynne å blogge igjen, jippi! Kommenter masse, masse og masse til både Sara og Hannah! Jeg vet de blir kjempe glade for det ♥ På bloggen min så har jeg en fotokonkurranse som bare 2stk. har meldt seg på.. Ikkje braa, men kanskje du vil? Trykk HER for å komme til konkurransen, evig takknemlig!

Klem Theaa ♥

traavelt!!

hei!
Nå har jeg det travelt så dette blir ett dårlig innlegg!!
Nå drar jeg strax så thea kanskje blogger til meg men dere får se vis det kommer ett innlegg!! :D
HADEBRAAHva skal du idag?

åre

Heia!
Igår ble det ikke noe blogging for vi fann ut når jeg lå på sofaen halv trøtt å ikke ordnet meg at vi skulle ringe til holiday club å høre om de ikke hadde hotellrom til oss, og det hadde de så da kjørte vi rett dit så jeg har badet kjempe mye maset om bowling og masse mer, så idag kom vi hjem og i morgen tidlig skal vi på telttur så da blir det ikke noe blogging før på torsdag, men jeg kan jo høre om Thea kan blogge for meg litt, siden jeg gjorde det til hun :))
Så har jeg tenkt på å slappe av litt med det der med det å kommentere tilbake, tenkte å gjøre det i noen dager, men dere må vær så snill å ikke slutte å kommentere til meg! for jeg blir kjempe for hver kommentare jeg får!♥ Jeg informerer dere når jeg begynner å kommentere tilbake til dere igjen.

Kan hende att jeg har tatt dette bilde før, men jeg har flere av de samme skjønner dere..

Hva synes du om att jeg skal slutte for en stund og kommentere tilbake til dere?
Hva har du gjort i de siste dagene?godnatt!

Hey!
Skulle bare stikke innom for å si godnatt!Har vært sammen med silje,thea og synne idag, kjempe koslig♥
Kommer blogginnlegg i morgen, så nå må jeg bare legge meg for jeg er så trøtt.

Foto by Thea♥

Synes om bildet?

Outfit 24/07 - 11


Øredobber Cubus//Hvit singlett Bikbok//Singlett Bikbok//Shorts Gina Tricot

Hva synes dere?

varmt

Heihei!
Idag har det vært helt supert ute, det er varmt og godt.Har vært i elva og badet, det var kjempe godt å det var ikke kaldt i det hele tatt, men plutselig begynte det å regne, så vi gikk oppover til huset vårt!Vi skal snart spise å etter det skal jeg dra til Thea en tur♥ Kanskje vi finner på å ta bilder, hihi!


PS:kan dere kommentere DENNE bloggen? , da blir hun glad! bare trykk på "DENNE" for å komme til bloggen hennes!

Er det varmt der dere er nå?

innkjøpene

Heihei!
Fikk ikke til å legge ut et innlegg igår for det var noe galt med nettet.. men nå funker det, jeg skal skjerpe meg å bli mer presise med å legge ut innkjøpene! :) men her kommer de i alle fall: !Leopard hals Veromoda 99,-


Bikini Cubus 59 ,- per del

Nå kommer synne strax så da skal vi være ute :-))

Synes?

på besøk

Heisann!
Nå er jeg hos synne, koos♥ Vi har tatt litt bilder, men det er web da, men synne skal få seg speilrefleks senere ;))
Jeg legger ut bildene fra innkjøpet når jeg kommer hjem.Har egentlig ikke noen planer for morgendagen, men vi skal vist på telttur på tirsdag eller onsdag, så jeg skal ha med meg kamera dit så jeg kan dele noen bilder med dere.
Sånn går en hverdag for oss! haha, ilyy♥
 

blogges!!

Synes om bildene?
Hvor er du nå? 

bilder

Heiaa!!
Nå har jeg fått lastet bildene på datamaskinen og kameraet står på lading, så skal ta bilder av innkjøpene senere!
Så skal jeg blogge på to blogger idag og i morgen, blogger for thea for hun er borte♥ Sitter nå og hører på Who Dat Girl! Synes den er ganske bra jeg, har alle fall blitt hekta på den! Er fortsatt helt sjokka etter skytingen og bombene, har ikke gått opp for meg ennå at det har skjedd, helt forferdelig! Håper det ikke skjer noe mere, vil ikka ha noen flere som dør, får vondt i kroppen av å høre hver gang at det er en ny som har dødd. Kondolerer til dem som har mistet venner og familie.

Meg og Sis♥

haha, søøt♥

......................


Det var visst alle bildene.Kameraet må være ladet oppp snart nå da!går å sjekker jeg, men blogges!

Synes?

Fotokonkurranse!

Hei dere!
Tenkte jeg skulle melde meg på fotokonkurransen til THEA  , og dette er bildene som jeg skal delta med;
Hva synes dere?

Meld dere på! trykk på navnet thea lengere oppe i innlegget :-))

god morgen

♥Heihei!
Nå har vi fått hørt at det er 91 personer som er drept på Utøya, helt sykt!! Stakkar ungdommene de er jo på sammen alder som oss! De fortjener ikke å dø nå.Jeg og Thea har snakket om det der som har skjedd i nesten hele går, skjønner ikke at det går an å være sånn!!!

Nå sitter jeg og thea i sengen og glaner på hver egen PC, aner ikke hva vi skal gjøre idag ennå, men det er for tidlig og tenke på.Men jeg skal kanskje til mosvika idag ♥ blir blogging da å kanskje.Skal lade opp kameraet mitt til idag så det er klart.

Ett bilde som ikke har noe med innlegge i det hele tatt.

FORFERDELIG!!

Thea har også begynt å blogge igjen!♥ Besøk bloggen til thea HER, Kommenter masse til hun!!!

Hva synes du om den forferdelig saken?
Besøke bloggen?

overnatting

Heisann!
Tenker fortsatt på det triste som har skjedd på Utøya og i oslo.I natt ligger jeg over hos thea, kooos♥ vi har vært på fisketur/bærtur, kjempe koslig! i morgen skal vi på øra for å se på speilreflekskamera til thea.Så skal vi sikkert finne på noe annet og gjøre.Innkjøpene lover jeg skal komme imorgen og bildene, kameraet mitt er utladet, hurra!!

Meg og Thea♥
Men nå skal vi legge oss! :-)

Synes om bildet?
Ligger du over hos noen?

levanger tur

Heisann!
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra magneten, var på burgerking og spiste mat, og etterpå dro vi innpå selve kjøpesentret.Tror jeg tar de innkjøpene imorgen jeg for kameraet mitt er utladet og  jeg gidder ikke heller, men bildene som jeg og silje tok igår kommer idag tror jeg.
Når vi skulle kjøre hjem satte vi på radioen å da hørte vi det triste som har sjedd i oslo, sitter nå hjemme å ser på tv fra det som har skjedd, synes det er kjempe trist jeg assa.


Fann noen bilder ifra weheartit :))

Hva synes du om eksplosjonen?
Synes om bildene?


travelt

Hei dere!
Jeg fikk melding ifra silje i sted og hun lurte på om jeg ville bli med til vullusjøen elns klokka ett!!
Så jeg må bare skyndte meg og skrive ett innlegg for jeg har ikke ordnet meg eller noe, bildene som jeg og silje tok igår kommer senere idag og innkjøpet :-))Synes?

g'night

Hei dere! Jeg mobilblogger nå så det kan henne at jeg har noen skrivefeiler. Bare så dere vet det skal jeg kommentere tilbake til alle de som har kommentert til meg i morgen bare så dere er informert.idag har jeg vært sammen med silje og thea, jeg og silje har tatt noen bilder som jeg poster i morgen ;) men nå skal jeg legge meg, så blogges vi i morgen! Blir ikke noen bilder på dette innlegget...

hva har du gjort idag?

dream

Hei dere!
Nå har jeg og mamma vært på butikken å kjøpt mat, jeg kjøpte meg en dream is♥namnam, elsker den isen!!
Det blir sikkert ennå en dag med bare data, siden absolut alle er borte i nabolaget.Tenkte kanskje å legge ut en outfit idag, vis jeg får det til :-) sitter også å ser på hus som vi skal ha når vi skal til USA, fann noen kjempe fine så må vell fortsette med å se på de.

Må si tusen takk for alle kommentarene jeg har fått!!
LOVEYOOUU♥

Hva skal du idag?

skrevet brev

Heiaa!
Idag har jeg gjort ingenting og jeg mener ingenting, har vært på butikken en tur å kjøpt brevpost. Så da satte jeg meg ned og begynte å skrive, så forskjellige folk i julia bladet som jeg kunne skrive til.Hun jeg skrev til nå heter Sunniva Det så ut som at hun var snill og morsom, Så jeg håper at jeg får svar tilbake! Jeg mangler en kommentar så har jeg 400 kommentarer og det må jeg si Tusen millioner takk til!!!! Blir hele tiden glad når det står en kommentar eller flere, og når jeg skulle gå innpå isted var det 15 kommentarer og da ble jeg litt sjokka! For jeg er ikke vant med å få så mange kommentarer.Så dere må FORTSETT ♥ Da blir jeg suuuper duper glad!!!!

Jeg som har tatt med speilrefleksen til søskenbarnet mitt :-))

Hva synes du om bildet?
Bruker du og skrive brev?

Outfit 20/07/11


Sko Økonomisko // Shorts Gina Tricot // Rosa Singlett Kappahl

Nå skal jeg snart på øra å kjøpe brevpost, skal få meg brevvenner! :D

Hva synes du? :-)) 

home alone

Heia!
Nå sitter jeg og søstra mi i sofaen og glaner tv, spiller data og hører musikk, mamma er på sykehus og pappa kjører.Sorry for dårlige overskrifter men idag har jeg problem...Tenkte kanskje og legge ut en outfit til dere idag, siden jeg har ikke noe annet og blogge om.

Ellers så leter jeg etter speilreflekskamera, så bare kom med anbefalinger og gjerne nettside der du kjøpte din!
Dette er ikke mitt speilreflekskamera, det er søskenbarnet sitt.

Hvilket kamera anbefaler du, å hvor kjøpte du det?
Vet du om noen nettsider som de selger billig speilrefleks?

Ha en fin dag videre!!

Bilder fra dagen

Heisann!
Nå har jeg akkurat kommet hjem!Har vært en strålende dag, har vært sammen med maria og elisabeth i hele dag, vi spurte om jeg kunne få ligge over, men det funket ikke så da får jeg gjøre det en annen dag!Vi har badet 2 - 3 ganger tror jeg, svømt heele tiden og rodd en sånn liten båt, fuun!Så har vi vært på en sånn øy og badet og da kjørte vi båt dit, men jeg badet ikke da.Så når vi skulle tilbake og legge til eller hva det nå heter!Da skjedde det noe båten gikk bare i reverse så vi dro rundt og rundt hele tiden, til noen kom og hentet oss da, dere aner ikke hvor morsomt det var!!Dere skal i alle fall få se bildene jeg tok da, men ikke så mange egentlig, var for det meste opptatt med og ha det morsomt.

Elisabeth og Maria♥

Båten som vi rodde i.

Utsikten fra taket på husbåten :)

Taket :)

Søte elisabeth♥

Meg,Maria og Elisabeth♥Brownies♥På øya vi var.

haha :PP

Også ble det plutselig regn...

Nå skal jeg gå opp og se CSI, og ta med meg noe snacks oppe♥


Hva synes du om bildene?

here we go!

Heihei!
Nå er det like før vi drar til snåsa, glemte heelt hva det hette jeg..Kamera er med, og sannelig kom sola også, så det kommer til å bli en knall dag!!Skal prøve å få ta outfit bilde også.Akkurat nå sitter jeg og spiser bolle og drikker eple juice.Men nå må jeg gå å pakke ferdig.

Sandwich♥

Hva skal dere idag?

problem

Heisann!
Har et voldsomt problem med overkriften noen ganger, irriterende!
jaja, idag har jeg vært sammen med silje og thea, og vi har vært ute og hoppet på trampoline i alle fall jeg men ikke de andre, var litt hyper skjønner dere, men det er jeg vell ikke alene om.I morgen skal jeg kanskje til en plass (vet ikke va det heter) og besøke vennina mi for de har en husbåt der, de som ikke vet va det er, er det ett hus som står oppå en stooor flåte og den er på vannet.Høres morsomt ut ikke sant?Skal ha med kameraet mitt da, så skal prøve og ta noen bilder.

Haha, lånte krykkene til søskenbarnet mitt!

Peezz♥

Hva har dere gjort idag?

milkshake

Heisann!
Nå har jeg laget meg milkshake, ble ikke smoothie for jeg giddet ikke å sykle på butikken å kjøpe så da ble det milkshake, men den ble kjempe god.Har også rukket på å vært ute sammen med thea og silje litt også, og før idag ringte thea og spurte om jeg ville bli med på øra, men jeg hadde jo ikke penger så hva skal man gjøre der da, man blir jo bare mer fristet av tingene.

Forresten så er jeg på leting etter speilrefleks kamera også, har tenkt å kjøpe meg i amerika da, for der er det mye billigiere.

Hvilken speilrefleks kamera anbefaler dere?
Så milkshaken god ut?


outfit 18/07/11

Heisann!
Jeg sitter no her planta i sofaen og nerder data da, ingenting annet og gjøre!Skal kanskje lage meg smoothie senere idag♥og endelig på en måned har jeg fått til og ta noen outfit bilder også, hurra!

Genser Storsjöcupen//Tights Kappahl//Sko Fra Silje
Enkel outfit.

Hva synes du?


new shoes

Hei dere!
Som sagt fikk jeg gave fra silje igår og det var ett nytt par tøysko!♥ å dere skal få se bildene nå.Det er marineblåe tøysko.

Ahh, elsker tøysko!♥
Tenkte faktisk og vise alle tøyskoene mine, Vil dere det?
Akkurat nå sitter jeg og der på tv, og snakker meg noen folk på facebook.

Hva synes dere?

dagen i dag

Heiaa!
Har ikke noe bedre overskrift.
Nå er jeg hjemme ifra campingvogna, har hatt en super dag, vært sammen med silje og thea i hele dag♥Fikk feriegave fra silje også, bildene kommer i morgen.Jeg har nettopp sett CSI og nå sitter jeg og leser blogger og blogger selv da, sitter også og hører på musikk, noe som jeg elsker! Imorgen skal jeg prøve og få inn flere innlegg og iallefall noen nye bilder, det er meldt regn i morgen så det blir sikkert en "inne" dag.

Liten hatt jeg fann meg når jeg var i USA i 2005♥

Hva har du gjort idag?
Synes om bildet?

MOON

Holaa!
Det er litt rot det der med kategorier tingen på siden, men bare ikke se på det, trenger hjelp litt fort nå.Månen ute er helt nydelig nå, har fortsatt ingen bilder, men den holder på og gå ned så det er kjempe fint, skal vell gå snart og legge meg, men jeg sitter inne alene og mamma og pappa sitter ute, så jeg tror faktisk at de har glemt at jeg er her.

google bilde.... GOOGLE IN MY ♥ , NOT!

Har du sett månen?
Vet du hvordan man "sletter" kategoriene man ikke vil ha?Ringspill, Grilling og soling!

Hei dere!
Idag har jeg grillet, spilt ringspill, tennis og solet meg♥Merket faktisk når jeg så i speilet at jeg hadde fått skille, hah!det er meldt varmere i morgen enn det er idag og da blir det kjempe varmt, noe som jeg elsker! har også fikset litt på designet mitt idag så det ser litt finere ut.Har også spilt litt høy musikk her på campingen for det er nesten ingen her, hihi! Jeg må også si TUSEN MILLIONER TAKK FOR ALLE DE FINE KOMMENTARENE JEG HAR FÅTT! Nå har jeg 314 kommentarer, det er sikkert ikke noe mye for dere, men har aldri hatt så mange kommentarer tror jeg ikke.Så tusen millioner takk for det! SÅ FORTSETT♥
Har jo fortsatt ikke noe kamera så det er litt kjipt... men får ta noen nye/gamle bilder da.


Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort idag?

sun is up

Heyy! Nå skinner sola her på campingen, sitter inne og slapper av med en iskald cola.Har vært ute helt til nå og solet meg, men jeg synes ikke at jeg blir noe brunere, haha!Skal også begynne å komme i gang med noen outfiter, det er sikkert en måned siden sist.Men desverre så har jeg ikke med kameraet mitt her så får ikke til å ta noen bilder.


Sun is up - Inna

Hvordan er været der du er?
Hva synes du om sangen?

Lenge siden

Heisann! Nå begynner det å bli lenge siden jeg har blogget.Glemmer det av og til at jeg har blogg, men det har skjedd så mye siden sist.Har også fått en suuuper overraskelse å det er at vi skal dra til USA 30.september<3. åhh som jeg gleder meg!!!Skulle egentlig dra 10.Juli men det ble det ikke noe av, Men nå er jeg glad igjen!Skal prøve å skjerpe meg nå, skal prøve å begynne å blogge igjen, så værsåsnill å kommenter bloggen min som dere har gjort før!<3 setter stor pris på det.

Søkenbarna mine <3 Martine,Marita og Meg :))

Skal jeg begynne og blogge igjen?

søskenbarn besøk

heiåhå!
Idag har jeg vært sammen med mitt kjære søskenbarn martine♥Har også begynt å pakket til storsjöcupen, drar på tirsdag morgenen klokka 6, hohoi!! skal møte opp i östersund klokken 09:30 så skal vi få utdelt klær og sånt! var på kino igår sammen med martine og så Transformers 3 den anbefaler jeg!! kjempe bra film for de som liker action osv.igår var jeg på båttreff sammen med silje, oldemora og mormora til silje.Var for det meste i båten til mormora til silje.Og den var kjempe fiin!

Silje og meg♥


Har du sett filmen, hva synes du om den?
Har du vært på båttreff?

my day

heia!
Idag har jo silje vært hos meg og ligget over, det var kjempe koslig, men har ikke noen bilder da.Har også sett The woman. Har sett den to ganger også, den var bra, iallefall på slutten!Tenker hele tiden at jeg har skole imorgen men det har jo jeg ikke for det er jo sommerferie♥Lurer egentlig på hva jeg skal gjøre imorgen jeg.Akkurat nå sitter jeg og hører på musikk, men begynner å bli litt lei av sangene jeg har nå..


Synes om bildet?
Noen brae musikktips?


hits