august 2011 (hasby)

turen

Hallå! Turen må jeg si var bratt, kjedelig, kaldt og slitsomt! Jeg gikk sammen med Ramona og Amalie oppover, det gikk laaang tid før vi kom opp. Gidder ikke å skrive om alt vi gjorde. Når vi hadde kommet fram satte vi oss sammen med de andre altså Dina, Julia, Lea, Synne, Victoria, Jenny og Amalie♥ Har ikke rukket og laste opp bildene fra kamerae til dataen ennå, men vet ikke om jeg skal dele de med dere. Vet ikke om alle har lov til å legge seg på nett. Jeg, Synne og Ramona hadde ett lite komishow på tur ned, vi kjedet oss. Så når vi hadde kommet ned tok vi bussen hjem! :D

Erik & Kriss♥

Ha en fin dag!

Skoledagen

Hei :) Sorry for lite blogging og dere får ikke kommentarer tilbake osv, men jeg har tenkt å skjerpe meg. Men jeg blogger bare når jeg har tid.

I dag har jeg vært på skolen (sefølgelig), vi hadde kort dag så vi sluttet klokken ett. Så når jeg kom hjem gjorde jeg lekser. Senere idag skal jeg på volleyball trening. Så skal jeg kanskje dra en tur til Thea ellerno etterpå. Nå skal jeg sette igang med å kommentere tilbake til de som ikke har fått.

Sitter nå og spiser Smarties♥

Liker du smarties? :) 

travle dager

Heyy! Konserten var bare så syykt bra! Dagene her vet jeg ikke helt om jeg har tid til å blogge for har veldig mye trening, så skal jeg være sammen med venner og diverse!

Idag har jeg vært sammen med synne, victoria, ramona og mange fler! I natt skal jeg ligge over til farmor og farfar, så skal vi på bursdag til søskenbarnet mitt i morgen.


WEB

Ha en fin kveld! :)

konsert

Heyhey! Nå har jeg kommet hjem fra skolen og har gjort ferdig leksene. Thea ble med meg hjem idag, så skal vi på konsert senere ikveld. Sikkert mange som skal på konsert idag, siden det er gratis. Fikk ikke til å blogge igår, for jeg hadde kamp, så hadde jeg det travelt hele dagen i går. Men må stikke nå!

Laget av Thea!

Skal du på konserten?

Trening sa du?

Heia! Det var vell trening idag også, men dropper den. I går var jeg også på trening, å vis jeg skal fortsette på volleyball har jeg åtte treninger i uken! Da har jeg ikke tid til blogg eller noe, men jeg skal få slippe på alle treningene. Men imorgen skal jeg på kamp, å på torsdagen er det trening, men den dropper jeg også. For jeg skal på gratiskonsert (: Sorry, vis dere synes jeg snakker alt for mye om trening, men er litt opptatt av det der..

Har hatt en super, men kjedlig dag på skolen. I slutten på timen skulle vi lage dørskilt, ble akkurat ferdig med den. Så en dag skal jeg ha med kamera på skolen. Tror vi har den kuleste dørskilten i hele gangen. Har også fått arvet en del klær fra mormor, men det er så mye at jeg ikke legger det innpå bloggen.

hilsen Silje, Hannah og Dina (:

Hvilke idretter går du på?

Fornøyd

Heia! Nå har jeg fått tusen kommentarer. STOLT, neida. Men tusen takk til de som har kommentert så masse til meg, nå er jeg kjempeglad, helt ubeskrivelig egentlig!

Tusen takk alle sammen!♥

Til skoledagen.
Idag har vi hatt vår første skoledag etter helgen. Synes den gikk kjempefort, har en haaug meed lekser -.- så jeg må vell begynne å gjøre dem nå også. Skal på første volleyball trening senere i kveld, blir godt å treffe alle folka igjen. Jeg spiller på J14 sitt lag og ikke J12. Egentlig veldig rart, men mamma påstår at jeg er så "god"Hvordan var din første skoledag?

soldag

Hey! Idag har jeg vært sammen med Kaja og Kristine♥ De skulle dra og bade så da dro jeg hjem, så skal kristine ringe på meg etterpå. Så er det også sol ute, så det er kjempe varmt. I morgen begynner skolen igjen, så har jeg trening hele uken, så jeg vet egentlig ikke om det blir noe mye blogging. Prøver å få inn headeren som Albertine har laget til meg, men får det ikke til..

Fiiin

Hva synes du om headeren?

Endret designet

Som dere kanskjer ser har jeg funnet et nytt gratis design. Tenkte jeg måtte ta et nytt, ble veldig lei av det forrige, men nå ble jeg fornøyd. Vi har besøk, så jeg og søsteren min sitter oppe og spiser brownies. Senere ikveld skal vi spise pizza hele familien.


Hva synes du om det nye designet? ♥

sydengave

Hei dere! Igår fikk jeg sydengave fra søskenbarnet mitt, det var en lommebok. Den er kjempe fin. Stor, god plass til penger osv. Har tatt bildet av den som dere skal få se.LOVEIIT! ♥

idag får vi besøk av tremenningene mine, faren og stemoren demmers, vi skal planlegge tur til usa sammen med dem neste år, så jeg og søskenbarnet mitt thea skal bake brownies senere idag til dem kommer på besøk.

Hva synes dere?

Outfit 19/08 - 11 + bilder fra bursdagen

Heisann! Nå har jeg kommet hjem ifra bursdagen til camilla♥ Har tatt hele 73 bilder til dere!!!!!! men poster ikke 73 bilder. Bursdagen var kjempe koslig, vi spilte slåball og spiste mye søtt & godt. Søskenbarnet mitt kommer om en time, så da skal vi spise krabbe, aner ikke om det er godt eller ikke for jeg har aldri smakt det. Men er utrolig mett så vet ikke om jeg klarer så mye mer.Hals Vero Moda// Singlett Kappahl// Shorts Cubus// Belte Vero Moda// Sko Laredoute
Sanne,Camilla og Iben♥haha, vi holder på med slåball :-)


haha, genialt bilde! :)Dere fikk se litt av det vi holdt på med da :-) på alle bildene nesten hold vi på me slåball.

Hva synes dere om bildene + outfiten?

bursdag

Heia! Endelig helg sier jeg bare! Uken har jo ikke vært så lang da, to dager.. Men det føles ut som år og dag! Samma det! Idag skal jeg på bursdag til camilla i klassen min ♥ Skal ha med kamera så skal kanskje prøve å ta en outfit til dere.

Bare 42 dager igjen til vi skal til usa♥ Og dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg! Så må jeg si at jeg henger litt etter med det der med 15 days challenge, glemmer det av og til, har så mye annet og gjøre også.Når har du bursdag? :)

school day

Hei dere! Nå har jeg kommet hjem ifra skolen, eller litt lenge siden da. Har gjort leksene så jeg er ferdige med dem, så da kan jeg være sammen med venner etterpå. Klassen vår har bestemt at vi skal ha We are the world Til sang i musikken, vi skal ha den nyeste versjonen av den, nesten alle synes den var best. På slutten av skoledagen fikk vi en halv time ute og da spilte vi fotball, jentene knuste guttene.

Mine "fantastiske" hjerter..

atm sitter jeg på facebook og snakker med noen folk, og koper da her hjemme.

Hva har du gjort på skolen idag?


første skoledag

Heia! Idag var det første skoledag, det var kjempe herlig å se alle folka igjen. Nå slutter vi klokken kvart over to på skolen hver dag nesten.. Så har vi fått nytt system å alt sånt, men det gidder jeg ikke å blogge om. Etter skolen dro jeg, mamma og dina på butikken å handle mat, og de siste skolesakene. Har regnet i hele dag, så det var ikke noe trivelig å være på skolen, men var for det meste inne da. Men nå skal jeg gå å legge meg, for må opp tidlig i morgen..


Når har dere første skoledag?

ohmygod

Hallo! Nå har jeg kommet hjem fra legen, verdens dårligste tror jeg, hun sa det gikk over. Hallo! det gjør ikke det når man har hatt det hele livet sitt, ble så irritert, kjente bare på føttene mine å kom med noen positive ting, hun ville heller ikke skjekke de, åhhh!! Men vi fikk et kort som vi skulle ringe til, så hun fotpleieren skulle se på de.
Hahha!

Har du hatt en sånn lege før?

hjemme etter kamp

Heia! Nå har jeg kommet hjem fra kamp. Vi vant 10 - 0 over sørlia!♥ Dette var den første seriekampen etter storsjöcupen. Sitter nå i sofaen nydusjet, spist meg helt mett og musikk. i morgen skal jeg til legen for å undersøke føttene mine.

Fra thea♥

Hva har du gjort idag?

Day 2 - Et bilde av telefonen din.

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro.

Hvilken telefon har du?


Gårsdagens outfit


Topp H&M// Shorts Cubus// Belte Vero Moda// Solbriller Thea sine// Sko Sparkjøp

Nå har jeg kommet meg hjem, kom hjem igår, men da giddet jeg ikke å blogge. Har møtt noen nye folk som jeg og thea ble kjent med, de var super snille! Så har vi tatt masse bilder, men vi får se om jeg gidder å laste opp dem i løpet av dagen. Skal også på fotballkamp idag.

Hva synes dere om outfiten?

Ready to go!

Heisann! Jeg er egnetlig ferdig me å pakke å alt sånt, mangler bare noen småting. Thea skal ha med speilrefleksen til moren sin, så denne gangen blir det bedre kvalitet på bildene♥ Å vi kommer ikke til å blogge når vi er i mosvika, bare til informasjon. Det blir sikkert outfit idag, men poster den imorgen eller noe sånt, vi får se.

Peace! :-) webcamera..

Forresten mens dataen min var klikk så gikk sikkert thea innpå bloggen min, for jeg hadde lagret dette som et utkast å da sto det plutselig: Fint innlegg hannahmii <3 - Thea ;* Kommentere te dæm 5 første æ ;*
hannah; Så snilt av dæ å jørra det thea ♥

Ha en fin dag videre! :) 

VERDENS BESTE VENN!

Heia!
Tenkte bare å slenge inn ett innlegg om bestevenninen min THEA.
Det er ei jente som har allt! å når jeg sier ALLT mener jeg det! hun stiller opp for meg allikevel va det er, åhh, hun er helt ubeskrivelig, sorry for om dette blir et lite innlegg om de kjære theamii ;* men jeg har så mange ord at jeg ikke gidder ikke å skrive ned alle! kunne gjerne skrive et helt A4 ark om bare deg, men har desverre ikke tid nå, men det skal bli en annen gang :) du aner ikke hvor glad jeg er i deg♥ Thea fortjener kommentarer så kan dere ikke bare trykke HER Så gjør dere meg glade! i morgen skal vi også til campingvogna vår, og det gleder jeg meg sykt mye til!! ;* det skal bli så braa!
ps; er i skikkelig blogghumør idag, så slenger inn litt innlegg her og der..

SE SÅ SØT DA DERE! ♥ iluforever ;**


Sorry for at jeg overdriver, men må bare få allt ut som jeg tenker, haha!

Hva synes du om min søte bestevenn?
Kan dere besøke bloggen hennes? ♥


Day 1 - Ett bilde av deg selvHer har dere ett bilde av meg, tatt av meg selv. Tatt for en liten stund siden (ikke idag)

Synes? ;*


 

15 days challenge

Heia! Tenkte å ha en sånn 15 days challenge, siden jeg ikke har noe annet å blogge om.

Day 1 - Et bilde av deg selv.
Day 2 - Et bilde av telefonen din.
Day 3 - Et bilde av favoritt outfiten din.
Day 4 - Et bilde av Håndskriften din.
Day 5 - Et bilde av kameraet ditt.
Day 6 - Et bilde av favoritt bladene dine.
Day 7 - Et bilde av varen du kjøpte sist.
Day 8 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.
Day 9 - Favoritt bloggen din.
Day 10 - Et bilde av antrekket ditt idag.
Day 11 - Et bilde av Bestevenninene dine som du har kjent lengst.
Day 12 - Et bilde av favoritt plagget ditt.
Day 13 - Et bilde av søsteren din.
Day 14 - Et bilde av favoritt vesken din.
Day 15 - Et bilde der du var i på ferie i fjor.

Begynner i morgen, eller idag. Skal til campingvogna i morgen sammen med Thea♥ Kameraet mitt er på lading nå, så det blir vell med i morgen ;)

Hva synes dere?
Hva gleder du deg mest til?

One Tree Hill

Heisann! Nå skal jeg og thea se one tree hill. Thea holder på å ser på må gjøre videoer, som jeg kikker litt på, haha! Vi skal sikkert ut etterpå å da blir det kanskje outfit, eller noe annet. Vi får se hva vi rekker.


Bruker du å se one tree hill?


steinkjer

Heia! Skal kanskje dra på steinkjer idag, å møte pappa, så skal jeg gå på martnan en tur, men det ser ut sånn at jeg ikke får lov, for jeg dro jo ikke på trening igår, så da ble pappa litt sur.. Men skal sikkert være sammen med thea senere idag♥
Dere lurer sikkert på hvorfor thea skriver gjesteinnlegg hele tiden, det er fordi hun spør meg om hun kan få blogge et gjesteinnlegg og det får hun lov, så thea kan blogge til dere når som helst. Ble ikke noe bilde av garderoben i går, det var derfor kameraet mitt hadde ikke strøm å giddet ikke..

Konsentrert..

Hva skal du idag?

m e a g a i n

Hei! Dere lurer vell på hva jeg mente med ''me again''? Haha, det er Thea (meg) som tenkte å legge inn ett gjesteinnlegg igjen :-) Har vært sammen med Hannah ihele dag, nesten. Siden klokken halv ett. Vi har laget inspo vegger også, og nå tenkte vi å ta bilder av garderoben til Hannah, iallefall litt.


tommel opp for inspovegger! lol

Kjedelig innlegg menmen.. Blogges sikkert senere også! ♥
Har dere laget inspovegg, isåfall hva synes du om de? 

helt vanlig dag

Heia alle søte lesere! Nå har thea hjulpet meg og kommentere tilbake til dere, siden jeg har ikke tid hele tiden. Thea er suuuuper duuper snill, anbefaler å gå inn på bloggen hennes http://tjss.blogg.no dere må kommentere tilbake til hun, for hun sier hun har sluttet og blogge, men når dere kommenterer til hun så kan hun dukke opp igjen!♥ Skal egentlig på trening idag, men det vet jeg ikke om det blir noe av. Så da må jeg sikkert tilbringe dagen min på sofaen. Begynner å bli tomt for idèer om hva jeg kan ha til overskrift, har jo sikkert 13456664 av samme overskrift, men det får dere leve med, helt til jeg begynner å komme på idèer igjen.

se så søøt!♥ jeg vedder på at thea kommer til å si til meg at bildet var styggt men jeg synes det var fiint!♥

Hva synes du om søte thea?♥
Kommentere bloggen til thea? 

lå over til synne

Heia! Jeg lå over hos synne inatt, kjempe koslig♥ Vi har sett film, koset oss med brus, popcorn, sjokolade og masse mer! har hatt det kjempe gøy sammen med synne. Så må jeg si tusen takk for at thea la inn et gjesteinnlegg til meg, hun satt faktisk hjemme til meg å skrev innlegget når jeg skulle ta på meg fotballklærne mine, hah! Så etterpå skal jeg kanskje møte synne igjen, hadde kameraet mitt med til synne, men ble ikke tatt noen bilder..

haha, søtt

Nå skal jeg på øra sammen med mamma og handle inn resten av skoletingene.

Synes?


gjesteinnlegg

Heia alle søte! Dere har kommentert hele 806 kommentarer til Hannah, herregud så søte dere er ♥ Jeg vet hvor takknemlig Hannah er for det, dere aner bare ikke. Haha, litt dumt at jeg skriver ett gjesteinnlegg for jeg suger i å blogge, og i alt som har noe med blogging å gjøre.

Har heller ingen anelse om hva jeg kan blogge om, blir sikkert ett superduper kjedelig innlegg, menmen. Idag har jeg og Hannah sittet inne å nerdet data, haha, det er absolutt ikke overraskende.. Vi prøvde også å lage en liten videoblogg, som ble ett rass.


haha, peent

Stor klem Thea ;*
my shoesLilla tøysko Sparkjøp.Lyse rosa tøysko Laredoute.


Sko Reebook.Jeansblåe sko Laredoute.Marineblåe tøysko (aner ikke)

Det var alle tøyskoene mine i think. Skal på trening senere idag, det blir litt godt å begynne på igjen. Igår var det absolut ingen hjemme, alle var borte. Så igår satt jeg hjemme hele dagen, å idag tipper jeg at det blir en likens dag som den som var igår. Tusen takk for alle kommentarene jeg har fått! dere er så søøte♥ Jeg leser HVER eneste kommentar jeg får, vis dere ikke har kommentert til meg, har jeg ikke blogget heller.

Hva synes dere?


innkjøpene


Genser Cubus 199,-


Tightsbukse Vero Moda 159,-


Genser Vero Moda 179 ,- (Genseren er kjempe fin på!)


Sløyfetopp Bikbok 99,-


Belte Vero Moda 149,-


Rød bergans sekk G-Sport (skolesekken min) 

Ja, det var vell alt. Buksen som er lengere opp er beige vis dere lurer, og belte er brun/beige ;)
Har sittet og tatt bilder av begge delene, men jeg tok innkjøpene først så kommer bildene av skoene imorgen eller senere idag, vi får se hva jeg rekker!

Hva synes du om innkjøpene?
Har du noe av det samme? ♥


god morgen

Heia! Jeg har sikkert hatt denne overskriften hundre ganger snart, okei ikke hundre men dere skjønner. Får ikke noe idè om hva jeg skal ha.. Jaja, Jeg sto opp for noen minutter siden, har laget meg en hotmail konto nå, hadde det fra før men glemte passordet. Dere kan kontakte meg på haasby@hotmail.com vis det er noe dere lurer på eller noe sånt! Har bynt å tenke på når jeg skal ha spørsmålsrunde, tenker det snart.


Skal kanskje legge ut noen innkjøp som jeg har hatt i det siste eller bilder av alle tøyskoene mine.

Vil dere at jeg skal ha spørsmålsrunde?
Skal jeg vise dere innkjøpene eller alle tøyskoene mine?


facebook er tilbake!

Heia! Satt hele går til halv ett å prøvde å logge meg innpå facebook, Noen som hadde samme problemet?
Men nå er den tilbake!?? Ellers ser dere jeg har fikset litt på desginet (ikke så mye) men vis det er noen som kunne tenke seg og hjelpe meg litt, så kan dere skrive en kommentar til meg. Har hørt både med Marie om hun kan hjelpe meg, men har ikke sjekket mailen så det må jeg gjøre etterpå.


Sitter å spiser oreo is og drikker eple juicee..

Noen som kan hjelpe meg med design?campingtuur

Heia! Nå er jeg i campingvogna vår. Har nettopp spis reker sammen med familien, så skulle jeg til å se knerten, hehe barnsliig! men neida søstra mi skulle ha tv'en kaller hun for tvnerden, sitter dagen lang inne å ser på tv, Blir helt gal av hun!! Det er absolut ingenting å finne på her, å facebooken er jo helt klikk også, er faktisk facebook avhengig (?) skal vell hente litt godteri etterpå også, hihi♥

Tycks? ♥

dårlig blogging

Heia! Synes det går veldig dårlig med blogginga mi nå, men har diverse annet som kommer før bloggen min.Kan jo fortelle dere hva jeg har gjort i de siste dagene da ;)

Tirsdag:
Var i namsskogan sammen med farmor, farfar, dina og søskenbarnet mitt martine♥ det var kjempe koslig, å vi hadde flaks med været også! så klarte jo jeg å få knagsår med en gang jeg hadde begynt å gå, så det var ikke så bra.. men jeg klarte meg faktisk hele turen, men til slutt så måtte martine dra meg i en sånn vogn som de hadde der, men det var ikke så langt da, så etterpå dro vi på kafè der, så etter der dro vi hjem, men vi stoppet på en plass og spiste mat og sånt, så dro vi hjem igjen :)

Onsdag:
Var sammen med martine hele dagen, så kom marita også, så da fant vi ut at vi skulle på kino og se harry potter dødstalismanene del 2 Så da gjorde vi det. Synes den var ganske bra jeg, har ikke sett del 1 enda da, men det skal jeg og martine se neste gang vi møtes :)

Torsdag:
Dro på magneten sammen med farmor, farfar og dina. Vi skulle kjøpe skolesekk til meg og dina, kjøpte en rød bergans sekk med brun skrift eller noe sånt.. så dro vi hjem til farmor og da ble vi hentet, så var jeg sammen med thea resten av dagen.

Fredag:
Jeg har vært sammen med thea helt til nå for hun skulle til mormoren sin og spise rotgraut. Så skal vell besøke henne etterpå tenker jeg. Så idag skal vi kanskje til mosvika og der blir vi helt til søndag tror jeg. Så fikk jeg beskjed ifra pappa igår om at fotballtreningene begynner på tirsdag, gruer meg, hater treningene.. gleder meg og gruer meg til å begynne på skolen igjen, men det skal bli litt godt å begynne på igjen, treffe alle vennene mine å forskjellig :)


loveyou♥

Ha en fin dag videre ;-)

besøk

Heihei! Idag skulle jeg egentlig bli med silje på øra, men jeg dro til farmor og farfar istede, så hadde jeg ikke penger, så da giddet jeg ikke å bli med på øra, men skal dit senere idag sammen med farmor så det blir sikkert innkjøp. Så skal jeg til namskogan i morgen sammen med søskenbarnet mitt, farmor, farfar og dina :) Jeg skal ha med kamera, så skal ta bilder, men tror ikke jeg skal poste de, vi får se!


Så skulle jeg og farmor prøve ut "jordbær i dyppet sjokolade" men det ble ikke vellykket, for det ble brent å blablabla. Noen som vet hvordan man gjør det?

hits