september 2011 (hasby)

forslag

Hejhej! Lenge siden sist eller hva? ikke så lenge siden da. Håper jeg svarte bra nok på spørsmålsrunden. Del 2 kommer senere. Nå er det ikke lenge til jeg drar til USA heller!♥ gleder meg noe sinnsykt! Men til overskrifta! Har dere noe forslag til hva jeg kan blogge om? bare kom med all slags forslag.

// arkiv bilde ;P

See you later!♥

svar på spørsmål - del 1

Heisann! Tenkte jeg kunne svare på spørsmålene nå, de som ikke har fått stilt sine spørsmål får gjøre det senere, kommer til å ha spørsmålsrunde ofte får vi håpe. deler den inn i to deler

En person du ikke har kjent så lenge men du er veldig glad i?
- Hmm, jeg har egentlig ikke noen som jeg ikke har kjent så lenge som jeg er glad i.


Hva liker du å gjøre på fritiden?
- Fotball, Volleyball, Data og venner.

Flest gutte eller jente -venner?
- Jeg har flest jente venner men har mange gutte venner også.

Er du skoleflink?
- Haha, det vet jeg ikke helt, men jeg får brae prøver da. Så jeg er vell det.

Din favoritt artist?

- Justin Bieber, såklart!

3 bestevenner? <3
- Jeg har mange bestevenner men hvis det skulle være de som jeg har kjent lengst å som er bestevennine mine nå så er det: Thea, Silje og Synne ♥

Ditt forbilde? <3
- Har egentlig ikke tenkt over hvem som er forbildet men liker veldig godt Erica da♥

Favoritt sang atm? <3
- Katastrofe - Nødlanding, My city - Erik og kriss, Nik & Jay

Favoritt blogger? <3


Hva er ynglings fargen din?<3
-
Lilla og Rosa

Hva er ynglings serien din?<3
-
CSI

Har du stripet/farget håre noen gang?<3
-
Ja, har stripet det en gang

Hvorfor blogger du, og hvorfor begynte du å blogge?
-
Jeg begynte å blogge fordi jeg hørte at alle andre hadde blogg, så da sjekket jeg også ut det, så synes jeg det var gøy, så da bare begynte jeg.

-Hvor høy er du?
-
1,62 (tror jeg)

Har du hatt mange blogger?
-
Ja, det har jeg.

Ser du mye på TV?
-
Nei

Svarer på del 2 senere en dag! :)
Håper jeg svarte greit nok
spørsmålsrunde!

Heia! Tenkte jeg kunne sette i gang en spørsmålsrunde til dere, så det er bare å spørre om alt, jeg svarer på det meste.
Sett i gang!!

HEHE

SETT I GANG! :-))

kamp!

HEJHEJ♥
Lenge siden jeg har blogget eller hva? har jo bloggpause da, men blogger litt allikevell! I dag skal vi spille kamp mot egge, det blir spennende! Gruver meg da, litt. I går hadde jeg trening i 6 timer, i volleyball. Det var kjempe gøy.

Nok en mandag med bare kjedelige ting på skolen, engelsk som er dritt kjedelig. osv! Men nå må jeg gå vis jeg skal rekke kampen!

hejdå!


Hva skal du idag?

Bilder fra høstturen

Hey! For en stund siden var femte, sjette og sjuende på høsttur til skallen. Å jeg lette etter kameraet mitt igår, å jeg fant det også!♥ Ble kjempe glad når jeg fant det. Men over til bildene.

Her er det LAAANG opp!

søte ramona og amalie♥framme!Ramona og Synne♥

på tur ned ;)

Det var alle bildene jeg tok.
Vi hadde naturfag prøve på skolen idag og jeg fikk 6/8 poeng, det er ikke bra, men hadde ikke øvd så stort heller da.

Hva synes du om bildene?♥ingenting å finne på

Hey! Nå tenker dere sikkert at hun der hadde jo bloggpause hvorfor skal hun blogge da? men dere skjønner at jeg savner dere veldig mye, så har jeg ikke noe annet å finne på så hvorfor kan jeg ikke bare blogge til dere da?♥

whatever, idag skal jeg på trening, så før der skal jeg dra å se på fotballkamp til et annet lag, men de går på min gruppe, vis dere skjønner. Dere ser vell at jeg endrer designet litt her og der, men blir aldri fornøyd med det. Men jeg trooor jeg har blitt det nå. Så finner jeg ikke kameraet mitt heller, så det blir vell bare gamle bilder som ligger på pc'en idag også da.. Jeg finne kameraet mitt en dag her, blir bare så irritert!

imisssummer♥

Hva har du gjort idag?

kommentarer

Heia! Mange har opplevd at noen skriver stygge kommentarer, og det har jeg gjort. Så da sier jeg da til den personen: vis du ikke har noe fint å skrive til meg, så kan du bare stikke av. Kommer til og anmelde dette til blogg.no så det er sagt! Det er ikke noe koslig og gå innpå bloggen min når man ser sånne kommentarer. Synes det er koslig at dere skriver fine kommentarer, men vis dere ikke har noe fint å skrive kan dere la være.

Hva synes du om sånne ting?

måtte bare innom

Heiaa! Nå fikk jeg skikkelig lyst til å blogge igjen, måtte bare innom! Det er heelg, wihuuu♥ det kan henne at jeg blogger litt noen dager, men jeg har fortsatt en "bloggpause". I morgen skal jeg på bursdag til Amalie, som blir syykt kos!♥ Har ikke rukket og kjøpe gave ennå til henne. Håper hun ikke leser dette nå. Men det skal fikses til i morgen :)) Har ikke tatt nye bilder på mange uker nå, har bare ikke giddet å reise meg opp fra sofaen.

Forresten vi har kjøpt ny sofa idag, den er kjempe god å sitte i. Sitter i den akkurat nå.


hahahah!!

God helg ;**

Bloggpause?

Hey! Jeg tror jeg tar en bloggpause til jeg skal til usa, jeg blogger når jeg er der, for da er det kanskje mye mere å blogge om også. Det kan jo hende at jeg kommer tilbake en dag, vis jeg ikke har noe å finne på. Det er 24 dageer, men det er ikke sikkert jeg kommer til å blogge så mye når jeg er nede der heller, men begynner å blogge når jeg har kommet hjem igjen å sånt.

Anywayy, idag har jeg vært på skolen og lærd mye rart, neida. Vi har hatt Musikk, KHÅ, Engelsk, Plantime, OSV..
Og igår hadde vi fotballkamp, og vi vant, som vanlig! hehe

Mamma har baket Muffins idag, VERDENS BESTE!♥

heyy

Ses senere da, mine verdens beste lesere

blogging

Hei dere! Jeg har sittet og vurdert om jeg skal slutte å blogge eller ikke, men jeg tror ikke jeg skal gjøre det. Men dere må ikke forvente dere blogging hver dag da. Har annet å gjøre også.

I morgen skal jeg på coop-cup å spille mot forskjellige lag osv. Så idag kommer silje hjem fra tyrkia også♥ Som jeg gleder meg, skal besøke hun i morgen da, for hun kommer hjem klokken ett i natt. Det er også bare 27 dager til jeg skal til USA♥ I stad satt jeg og mamma og diskutert om hvor mye penger jeg skulle ha med meg, har lyst til og ha med 6000 ellerno, for jeg skal jo kjøpe meg speilrefleks og mye mere nede der. SNAKKES!


Hva synes du om bildet?

hits