november 2011 (hasby)

syk

Heisann!
Dro hjem fra skolen isted, jeg var hjemme igår også, fordi jeg er forskjølet.. I første timen idag fikk vi besøk av noen forfattere som har skrevet bøkene marg og bein. Det var egentlih ganske kjedelig. Og etter det dro jeg hjem, for da følte jeg ikke meg så bra. Så nå skal jeg bare slappe av, og se på one tree hill når det begynner♥

Weheartit

heelg

Heia! Idag har vi hatt innebandyturnering på skolen, vi gikk ut i 16-delsfinalen, det var den første kampen, så gikk vi ut. Veldig kjipt, så vi måtte sitte å se heelt til finalen var ferdig, kjedelig. Menmen.

Senere idag skal jeg treffe søskenbarnet mitt martine♥ gleder meg masse! jeg suger til å blogge akkurat nå, men det er veldig uvant, sorry assa. Må gå nåå, hadebra!

Haha!

God helg da dere!♥

Torsdaag

Hei! Kom hjem fra skolen for en liten stund siden, torsdager er værst! Ska dra og levere inn telefonen min idag, å til de som har tenkt å kjøpe seg xperia x10 mini pro, IKKE GJØR DET! dritt telefon. dette er andre gangen jeg skal levere den inn, denne gangen er det fordi den klikker så mye.. jaja.

Nå begynner vell one tree hill, så må vell se det♥ blogges senere da dere!


FINT

goodbyee♥

I'm back!

Heia! Savnet meg eller? Neida, tuller. Som dere ser, har jeg fått meg nytt design og det er det sniille Signe som har laget til meg ? Elsker det nye designet mitt. Ja, nå har jeg kommet hjem fra usa, kom hjem for ca. 2 uker siden. Hadde det kjempe fint der. Kan sikkert vise litt bilder av turen, vis dere vil. Men ikke nå da.

Lillesøstra mi og meg♥

Nå må jeg gå å spise mat! snakkes senere

Vil dere at jeg skal vise litt bilder fra usa turen? :D
Hva har dere gjort idag?

hits