Skoledag (hasby)

Skoledagen

Hei :) Sorry for lite blogging og dere får ikke kommentarer tilbake osv, men jeg har tenkt å skjerpe meg. Men jeg blogger bare når jeg har tid.

I dag har jeg vært på skolen (sefølgelig), vi hadde kort dag så vi sluttet klokken ett. Så når jeg kom hjem gjorde jeg lekser. Senere idag skal jeg på volleyball trening. Så skal jeg kanskje dra en tur til Thea ellerno etterpå. Nå skal jeg sette igang med å kommentere tilbake til de som ikke har fått.

Sitter nå og spiser Smarties♥

Liker du smarties? :) 

Fornøyd

Heia! Nå har jeg fått tusen kommentarer. STOLT, neida. Men tusen takk til de som har kommentert så masse til meg, nå er jeg kjempeglad, helt ubeskrivelig egentlig!

Tusen takk alle sammen!♥

Til skoledagen.
Idag har vi hatt vår første skoledag etter helgen. Synes den gikk kjempefort, har en haaug meed lekser -.- så jeg må vell begynne å gjøre dem nå også. Skal på første volleyball trening senere i kveld, blir godt å treffe alle folka igjen. Jeg spiller på J14 sitt lag og ikke J12. Egentlig veldig rart, men mamma påstår at jeg er så "god"Hvordan var din første skoledag?

school day

Hei dere! Nå har jeg kommet hjem ifra skolen, eller litt lenge siden da. Har gjort leksene så jeg er ferdige med dem, så da kan jeg være sammen med venner etterpå. Klassen vår har bestemt at vi skal ha We are the world Til sang i musikken, vi skal ha den nyeste versjonen av den, nesten alle synes den var best. På slutten av skoledagen fikk vi en halv time ute og da spilte vi fotball, jentene knuste guttene.

Mine "fantastiske" hjerter..

atm sitter jeg på facebook og snakker med noen folk, og koper da her hjemme.

Hva har du gjort på skolen idag?


første skoledag

Heia! Idag var det første skoledag, det var kjempe herlig å se alle folka igjen. Nå slutter vi klokken kvart over to på skolen hver dag nesten.. Så har vi fått nytt system å alt sånt, men det gidder jeg ikke å blogge om. Etter skolen dro jeg, mamma og dina på butikken å handle mat, og de siste skolesakene. Har regnet i hele dag, så det var ikke noe trivelig å være på skolen, men var for det meste inne da. Men nå skal jeg gå å legge meg, for må opp tidlig i morgen..


Når har dere første skoledag?

hits